2 adet pişmanlığım var ve bunlar beni oldukça yoruyor hayatımı geri sarasim var. neyse sizde durumlar nasıl
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Pişmanlıklar sırtım da yük oldu
Keşkelerim gibi..
Zalım hayat sırtımıza dokundu
Döküldü umutlar, saçlarımız gibi.
Şimdi ben buraya içimi dökerdim de sanırım buralar buna hazır değil :D
Yemin ediyorum bura da dert babası oldum
Sürekli sıkıntısını çektiğimiz sorular görüyorum.
Biri de mutluluk adına bir şey sorsun. Sözüm meclisten dışarı sitemim sana değil kendime :)
Müslüm babaciyiz da o kadar da derbeder olmayalım.
Pişman olmamak adına ders çıkarsak ta
Bazen aynı derse yine giriyoruz bu hayat ta
Mutlulukla ilgili sorularda soruyorum. Benim sorularım diye söylüyorum hepsi birbirinden efsanedir 😌
Biliyorum ben takılıyorum. Gelirim o kısımlara da şu an efkarlıyım:)
Pişmanlıklarım herkes gibi var bir iki tane değil daha fazla, bazen diyorum keşke zamanı geri sarsam o hataları telafi etsem ama yapacak bir şey yok böyle yaşayıp gidiyoruz işte o hataların ardından. Herkesin az çok pişmanlığı vardır diye düşünüyorum, büyük veya küçük pişmanlıklarla dolu hayatımız keşke diyoruz ama zamanı geri sarma şansımız yok böyle yaşamaya devam ediyoruz. Bazı kişilere haddinden fazla değer verdiğimi anladım uzun zaman oldu bunu telafi etmek isterdim, o kişiye gerekli tepkiyi zamanında gösterebilmek isterdim.
Birkaç tane yanlış karar verdim, ancak bunlardan dolayı pişman değilim ben ya. O zaman bana o kararlar doğru geliyordu, ben de uyguladım. Ancak kararları verdikten sonra aslında yanlış karar verdiğimi, diğer seçeneği uygulamam gerektiğini anladım. Yanlış olduklarını bilseydim zaten o kararları vermezdim. O yüzden verdiğim yanlış kararlardan dolayı pişmanlık duymuyorum. Bu soruya cevabım; sıfır pişmanlık.
Yaptıklarımdan pişman değilim ha, aklım hala yapmadıklarımda :))
Normalde hiç olmaz da bir tanecik var. O da burasıyla ilgili. Habire hesap açıp silmek ve sonra dayanamayıp gelmek. Şimdiye kadar hiç kapatmamış olsaydım çsg sayım hayli yüksek olacaktı ve ardımda bıraktığım farklı hesaplar, imzalar olmayacaktı ☾
Cevap
58Cevap
Hiçbir şeyden pişmanlık duymadım. Her şeyi o an ne gerekiyorsa onu yapmışımdır..
1i büyük öbürlerini takmıyorum 🥺
Geçmişteki pişmanlıktan bir ders çıkartılırsa o pişmanlık insanı yormaz aksine tecrübe kazandırır..
Fakat insan sürekli geçmişteki pişmanlıkları düşünerek yaşarsa önünü göremez..
Önemli olan ders çıkartıp bir daha aynı hatayı tekrar etmeyerek yoluna devam edebilmek.
Dersler çıkartıldı orada sıkıntı yok amanbir konuda içim içimi yiyor
Yaptığım birşeyler için hiç bir zaman pişmanlıklarım olmadı..
Çünkü benim seçimlerimdi.
ama keşkelerim çok olmuştur.
Pişmanlığını duyduğum neredeyse hiçbir şey yok. Olmasaydı daha iyi olurdu dediklerim oluyor ama pişmanlık boyutunda olmadı. Onları da tecrübe niyetine sayıyorum.
Hiç yok. Ufak hataları düzeltebiliyorum büyük hatalarımda da zekamla işin içinden çıkabiliyorum. Hatta çoğu zaman haksız olduğum konuda haklı çıkmışlığım bile oluyor
Bunu kendine nasıl inandiriyorsun peki
Hayır haksız olduğum konularda bile haklı çıkmışlığım oluyor dedin ya ona dedim
İyi de bebeğim sen kendinle kaldığında bundan pişmanlık duymuyor musun
Genel olarak yaptıklarımdan pişman olmuyorum sadece ders çıkarıyorum.
Nedir o iki pismanligin.. ben pismanliklarimdan dahi memnunum.. Hayata bir kez geliyoruz @Şişkoletta haberin olsun
Haklısın ama işte
Yanlışı fark ederek pişman olman seni üzmesin, kötü tecrübeleri geçmişi unutup, öz güvenin artmış olarak iyi hisset ileriye bak
Teşekkür ederim 🙏
İnsanlara kotu bakamıyorum kötü olanlara karşı küçükken tuttuğumu koparırdim sonunda ne olursa olsun gozumbkaraydı. Uzun yıllardır kimseye değer vermezdim kafam rahat huzurlu olurdum. Birine güvendim sevdim beni öyle bir ettiği ona güvendiğime okadar pişmanım ki öyle böyle değil Allah ıslah etsin
İlk aklıma gelen 2 adet.. Yapmadığım şeyleri yapmak ve bunun bir anlamının olmaması, en büyük pişmanlıklarım arasında..
Yok be ne pişman olurum ne düşman 😂 boş ver hayat kısa salla keyifli günler..
Dur nereye gidiyorsun 🙄Salla diyince sallanmıyor
😃 nedir problem kuzu
Pişmanlık 😂
😂 ne konuda pişmansın biz bizeyiz anlat ahsh
😂😂😂
Çok ağır bi pişmanlığım yok ama şunuda anladımki gerçektende 1000 düşün 1 yap sözü çok doğru
Kesinlikle
yaşımdan mütevellid pişmanlıklarımı sıralayacak olsam bir ucu arşa bir ucu arza değer sanırım.
O kadar mı 😏
Üzücü :((
Yaptıklarım için pişman değilim aklım hala yapmadıklarım da :D
😏
Gerçekten pişmanlık diyebileceğim var tabiki oda 1 tane hayatımdaki bi kişiye haketmediği değeri verdim. Keşke yol yakınken bitirseydim insanı mental olarak en çok yoran şey toksik insanlar.
Kendi kararın ile yaşadıklarından pişman olmamalisin bu seni hayat boyu yorar benimde hatalarım var ama pişmanlık duyarsam uyuyamam
Haklısın 😶
Anam beni doğururken pişman olmuş gibi 🙄 hayatım pişmanlıklarla geçti 😕 ya yaptıklarımdan ya da yapmadıklarımdan...
İleri daima ileri bakılmalı.. Arkaya bakarsan bir adım ilerleyemezsin.
hic yok pişman olacagim birseyi yapmam yaparsamda pisman olmam
Saymakla bitmez, ancak yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim.
1 tane var onu da düzeltme şansım olsaydı ne mutlu…
Çok pişmanlığım var ya ama olsun hepsi birer tecrübe oldu bana
Artık yok çünkü yaşanması gerekenler yaşanmış bitmiş erginliğine ulaştım
Hiç..
Yaptığımı bilinçli yaparım ve pişman olacağım bir iş yapmam..
Çok var ya, ama bir tanesi şey keşke hiç tanımasaydım tanışmasaydım dediğim biri
Hayatımı olumsuz etkıleyecek ya da kafama takacağım bir pişmanlığım yok.
Yaptigim her seye pismanlik gibi bakarsam oho omrum yetmezdi
hayatımdaki tek pişmanlığım evlenmiş olmam 😂😂 aslında hiç evlenmesemde olurmuş 😂😂
O kadar kötü mü evlilik :(( soğuttunuz bizi bee 😏
karı dırdırı çocuk zırzırı hayatımı s... ler. gerçekten bekarkan yemin ediyorum kralmışım beeee.
☹️🤦🏼♀️
evlenmeden önce 100 kere daha düşünün derim bir abi olarak
Ömür boyu yalnızlıkta iyi değil bence😏
bence yalnızlık en güzel senfonidir dinlemesini bilene
İnsanın kendi yaptıkları yanlışlar olamazlar. Bunlar sadece kötü şeyler. İnsan hiç bir şeyi yanlışlıkla yapmaz. Her şeyi bilerek yaparız
Ufak tefek olup hayatimi cok etkilemeyenler var ama 1 tanesi var ki yerle bir etti beni keske geri dönebilme şansım olsa dediğim 🤷♀️
İyi niyetli biri olmam ve şu ana kadar kendi kararlarımı vermemiş olmam
Kolaylıklar diliyorum sana. Ben sayısını unuttum. Takılmıyorum kolay kolay artık.
eski sevgilimi kaçırmadığım için pişanım şimdi 7 yaşında çocuğum vardı
Yok ya iradeli biriyim genelde pişmanlık yaşamıyorum
hayat pişmanlıklarla tecrübeye dönüşüyor. pişmanlığı olmayanın tecrübeside olmaz.
Bende de aynı 😓 ama benim geri sarma şansımın olmadığı aklıma geliyor kahroluyorum...
Çok fazla şişko çok aşırı fazla
😶
Kimin bu hayatta pişmanlığı yok ki? Benim fazlasıyla pişmanlığım var çok ta ağır geliyor artık bazı seyler
Var kendimce birkaç tane pişmanlığım sjsjsk
😅
Yok sanırım. Hepsinden ders aldım.
Çok iyi
Olaya bu acıdan bakarsan takılmazsın fazla.
Her dakika herşeye pişmanım
Sebep
Anksiyete yüzünden anlık ruh halim değişiyor
Sıfır adet bile yok. 😃
Ne güzel 😄
Teşekkürler... 😃
Herkes bireylerden pişman ama neden pişman bunuda açıklayın gizlilier
Pişmanlığım yok ya da aklıma gelmiyor.
Hesap makinası bozulur saymaya kalksak
1 dene
3 tane pişmanlığım. var
1 tane var ona çok pişman oldum
Ergenlikten kalma pismanliklarim var sayamiyorum
Yaşım kadar pişmanlığım var
Oooohoooo yüzlerce var
Hangisini sayim simdi bitmezki say say
85745456748574 adet
Vuvvv bunlarda nedir 😄
pişmanım kendimden bile
Çok var pişmanlıklarla keşkelerle yaşıyorum
445 adet
Çok az :/
Günlük 😊
Namazı bırakmadığıma bin pişmanım
Tekrar başla
Sen kiliyor musun ben kılmıyorum
Bir tane var o da tüm hayatımı şekillendirdi..
hiç yok..
yaşanması gerekiyordu yaşandı..
Birkaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?