Hadi dökülün bakalım TC erkekleri 😋 bi sonraki sorumuda tam tersini soracağım.
Elinizden gelse, Türk kadınında neleri değiştirmek isterdiniz?
Elinizden gelse, Türk kadınında neleri değiştirmek isterdiniz?
Merhaba, elimden gelseydi Türk kadınında artık hoşlandığı veya beğendiği bir erkeğe karşı ilk adımı atmasını isterdim yani bu konuda artık erkeklerden tek taraflı bir beklenti içinde olmamasını ve onların da çaba göstermesini isterdim mutlaka. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kadının tavırları erkeğe bağlı sorun kadında değil
aliskladimmmmm
Eyvah buralar karışır
Cevap
8Cevap
Resetlerim rus ukraynalı getiririm ülkeye egonuzdan para köpekliğinizden bıktık :D
simdi bi sey diycem dogru konusalim, sen hic araba tamircisiyle evlenen rus kadını gördün mü? Bak güzellik desen ok diycem cidden cok güzeller ama su para meselesini gecin ben ruslarla büyüdüm ve rus kadını erkekte para arıyor tartışmaya açık bir konu bile degil. Cünkü onların mantıgi su ''Ben sana güzelliğimi veriyorum, yanında marka gibi dolaşıyorum. Sen de bana para harcayacaksın''.
Niye onlar da mottor mu
anlamadim
Gereksiz egolarını, alinmayin hanimlar ha tabii böyleyseniz alın çokta fifi aslkdjjals
:D
Herşeyini desek az kalır 😂😂😂yaşasın yurtdışında kiler 😁😁
Neden ama
@girlyyy1 kanka hepsini demek istedim öyle anla 😂😂
Bi kız istemeye gidiyoz 300 bin ile 500 bin arası masraf ama diğerleri öylemi oh mis anlqştıysan hemen evlenirsin olur biter
@girlyyy1 te allam onamı takıldın TDK profosoru 😂😂😂
@girlyyy1 bilioz ve bilerek yapıyoz 😁😁
@girlyyy1 taaam
Sinirsuz olsun osterdim onu uapma bnu yapma orama dokunma demeian isterdim zevk almadinida vermesinide bilsin isterdim
Şu anki gibi olmalarını istemezdim, ama hiçbir şeyi de değiştirmezdim. Bir değişim olacaksa insanın hür iradesinden gelmeli.
O kadar ekipman yok öylece kalsınlar🤣
Para sevgisini
Zihinlerini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?