yaşamak istediğiniz hayatı yaşaya biliyor musunuz?

Beklentilerim yüksek ama bunu bir insandan beklemek ve ummak ne kadar s alçakça..
Çabaladığım kadarını yaşarım. Olmasını istediklerim elbette her zaman olmaz.
Ama yaşamayı seviyorum. Yine olsa yine yaparım derim. Hayat zaten yeterince sıkıcı ve ben anları kaçırmayı hiç sevmem.
maalesef ben daha sakin bir hayatı seçip yaşamak istemiştim ama olmadı. Şehir içini hiç sevmem ama mecbur şehirdeyim. Sevmediğim duygular var onları da yaşadım. Sevmediğim insanlar tanıdım. Ben sahile yakın bir yerde herkesten uzak kendi müstakil evim de kendi hayatı mi kurmak istedim hep. Aslın da yine şansım varda ileride belki hayatıma biri girer bir durumlar olur diye de ayrılmıyorum. Bir beş yıl daha bekledikten sonra olmazsa her şeyi satıp gidip Akdeniz ya da ege de bir kıyıya yerleşeceğim
Umarım başarırız o zaman bakarsınız komşu oluruz :) ben size mangal yakarken dumanla selam yollarım :D
Tamam o zaman öyle bir yere giderseniz komşuya sorarsınız parola YarabantlıRakıŞisesi ney derse ben değilimdir:D
Bu arada bana aşk ilişkileri etiketinde uzman bir yardım lazım
Teşşekkürler eig için
Hayaller newyork, gerçekler bombock
Yasamak istediğim, hayal ettiğim hayat bu değildi benim aslında. Kesinlikle hayalimdeki hayatın çok fazla dışında, ona çok zıt bir hayat yaşıyorum diyebilirim.
Ama bu hayalim dışında olan yaşadığım hayatımda ilerlememi sağlayan mucizevi seyler de var. Onlardan güç alıp devam ediyorum.
Cevap
40Cevap
Şu an uyuşuyor. Şu an ortalama rahat ve huzurlu bir yaşama sahibim. Aç değilim açıkta değilim bana yetiyor valla.
Kenarından köşesinden hatta binlerce kilometre yakınından bile geçmiyor
Alakaları bile yok. İkisi başka evrenlerde gibiler😅 hayaller başka, hayatlar bambaşka maalesef 🙄
Hayatta en büyük yanlışım olmayan kötü giden bir ilişkiyi diğerlerini düşünerek sabırla devam ettirmemdi. Bu Hayatımı alt üst etti fakat çöl pahalıya da mâl olsa hayatı bana öğretti. Şu an bir çok şey yerine tek tek oturuyor ve istediklerime hergün biraz daha kavuşuyorum. Yani daha tam olmasa da hayatımdan memnunum.
Yasamak istediklerim doğrultusunda yasamaya çalışıyorum
Uyuşması için çaba sarf ediyorum elimden geldiğince açık sözlü ne isteğini bilen kendimi ifade edebilen biri olarak kimi zaman da yablis anlaşılıyorum açık sözlü olunca. İnsanlar alışkın değil ne istediğini bilen insanlara
Uyuşması arada aksıyor ama beraber uyulacak insan yok
Yaşamak istediklerim doğrultusunda yaşayamaya çalışıyorum, ama pek beceremiyorum sanırım.
Hiç aynı kafada değiller uyuşmuyorlar. Bundan sonra uyuşturmak için daha çok çabalayacağım.
Hep şükretmişimdir. Şu kıyası yaparım kendime. Ya Mahkum olsam ve tek hücrede olsam o zaman yaşadığım hayattan Şikayet edebilir miyim? O yüzden Veren de O, alan da kardeşim şükür elimiz ayağımız sağlığımız yerinde.
Maalesef yaşamiyorum daha doğrusu kiz arkadaşmin ihanet etmeden önce yaşıyordum gayet güzel bir hayatım vardı ama insan ihaneti kaldiramiyor işte lanet olsun
Yaşamak istediği hayatı yaşadığını düşünen aptaldır...
Önce yaşamak istiyor muyuz onur sor bence 🙄
Hayır
Zaten istediklerimiz le de yaşadıklarımiz da aynı değil 😏
Gülme gülesim geliyoe kendi kendime millet deli sanacak 😂
Eyvallah sağolasın gülmeye vesile oldun 😉
tamda böyle sarılabileceğim biri olsun isterdim :(
Yok ama bu beni üzmüyor
Nadiren. Sanada hayırlı cumalar.
Evet uyuyor şükürler olsun 🤗
Uyuşuyor
Hayırlı cumalar.
Onlar hiç uyuşmaz.
Uzaktan ya da yakından alakası yok
Hayır hiç alakası yok
Şu an değil.. Belki 3 ay sonra 😂
Şu an çay içiyorum hiç uyuşmuyor
Evet. O yolda hızla gidiyorum
Türkiye’de zor şeyler
Hayır... Bu ülkede ihtimali de yok
Hiç uyuşmadı mutluluk istedikçe kaçıyor
Yaşamıyor, yaşamak için ugraşıyorum
Alakaları yok birbirinin😄
saçma bazen bir hayat döngüsü
Zaman zaman istediğim şeyleri yaşadığım oldu.
Yaşamak istediklerimi hiç yaşayamadım
birebir aynı doğrultuda bu ara..
Zerre uyuşmuyor
Zıt kutup olmasalarda ona yakın
hayır ve sinirlerim bozuluyor
alaka yok
Uymuyor maalesef
Yaşamak istediklerimi yaşamıyorum :/
Evett uyuşuyor
Bazen
Artık evet
Hayır, uyuşmuyor.