Ya siz?

Selamlar,
Sadece aşırı derecede sinirlendiğim zaman duygularımı kontrol etmekte sıkıntı yaşıyorum. Bunun dışında çok fazla problem yaşadım söylenemez. Genelde düşüncelerimi ve duygularımı kontrol edebiliyorum. İşte öfke olayı biraz can sıkıcı bir hal alabiliyor sadece. He birde haksızlık karşısında kendime kesinlikle hakim olamıyorum. İlla ki bir tavır gösterip bir tepki vermem lazım. Bu durum beni aşırı derecede öfkelendirebiliyor beni. O zaman beni durdurabilene aşk olsun diyebilirim. Kendime hakim olmakta zorluk yaşıyorum.
Yapmadığım bir şeyi ısrarla yapmış gibi göstermeye çalışanlara karşı öfkemi kontrol etmekte zorlanıyorum, en sevmediğim şeydir yapmadığım bir şeyle ısrarla itham edilmek. İnsanın kendini açıklamak zorunda kalması kadar yorucu bir şey yok. Üstten üstten konuşan sürekli tersleyen birini görünce duygularımı kontrol etmekte zorluk çekiyorum, özellikle sevdiğim biriyle ters konuşanı görünce iyice sinirleniyorum. Duygularımdan öfkeyi kontrol etmekte zorlanıyorum, şimdiye kadar büyük bir sıkıntı yaşamadım umarım bundan sonra da yaşamam.
Çocuğa şiddet gördüğüm de, kadına şiddet gördüğüm de, bir emekçinin emeği çalındığın da, hayvana şiddet uygulandığın da efendilik felan kalmaz bende saya saya gider müdahele ederim. Ülkemiz de bu konular da yasalar çok adil olmadığı için büyük ihtimal hayatımız da kararır böyle bir kaç olaya mudahele ettigim de hep başım ağırmıştı. Hoş değil tabi düşünsene orta da birine bir haksızlık var yardıma gidiyorsun ama sen suçlu çıkıyorsun. Bazen diyorum yazıklar olsun bu sisteme
çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Bana karşı konuşma tarzı orada başka burada başka oluşu sormadan edemiyorum neden neden
Cevap
14Cevap
Şiddet ve haksızlık gördüğüm zaman duygularımı da kendimi de kontrol edemiyorum. Anında müdahale ediyorum duruma.
Anneliğim hakkında her hangi bir eleştiri aldığımda eleştiriyi yapan annem dahi olsa içimden canavar çıkıyor kontrol edemiyorum..
Ana bu anaaaa 😅
youtube.com/shorts/JioOIfIE31g?feature=share
Yıldız tam olarak ben zaten 🤣
Herhangi bir şeye öfkelendiğimde, gerildiğimde kendimi kontrol etmekte zorlanırım.
Ben artık zorluk nedir bilmiyorum öyle şeylere göz yumdum ki artık hiçbişe böyle aşırı gelmiyor bana yani birisi ölmediği filan olmadığı zaman yani ölüm filan yoksa pek etkilemiyor ben de duygularımı kaybettim
Her şekilde sakinim ama belli başlı üç önemli husus var. Ağzına alanı veya bunlara yönelik mütecaviz hareketleri affetmem. Zincirle bağlasalar, o zincirleri koparırım ve onu yapan kişiye hayatı veya hastaneye yatma derecesinde ödetirim.
Bu aralar selam verene çatıyorum..
Asabi ve kıslançken yaklaşılmasın bana..
Ben işlerim en ufak rayından çıksa tüm hakimiyetimi kaybediyorum. Yanlış yapıyorum biliyorum ve bunu çözmem lazım. Kriz yönetimi denen şey yok resmen bende ve eksilerini yaşıyorum.
Tek kontrol edemediğim duygum öfkem sinirimdi. Gözüm döndüğü an sevdiklerim dışında kimseyi görmez. Lise döneminden bu yana öfkemi kontrol etmeye çalışıyorum. Ama bazen kontrolden çıktığı da oluyor.
İşin içinde hayvan varsa ya da bebek duygularım devreye gırer engel olamam.
Bunun dışında kontrol etmemi gerektırecek bır duygu olayım olmaz
Haksızlığa uğradığımda ya da kıskandığımda insanlıktan çıktığım doğrudur.
Herkesi nasılsın farklı durumları vardır mesela benim ki duygusal anlarda ve çok sinirli anlarda edemiyorum mlsf elimde değil
Kalbim kırıldığında..
Aşık olduğumda veya birinden hoşlandığımda.
duygularım darmadağın anlayamazsın
Öfkelendiğim anlarda.
Yalnızlığı hissediyorum ve duygular benden cikar. o zaman herkesten kaçarım
Sinir anımda
sinirliyken veya mutsuzken
Hasas oldgm konularn uzerine cok gidildiynde
seks..
Sinirliyken..
Bazen öfke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?