En çok hangi konularda "inat" yaparsınız?
@Enperatriz_Eztia ile küçük bir inatlaşma oldu da tabii ki ben kazandım.💆♂️
@Enperatriz_Eztia ile küçük bir inatlaşma oldu da tabii ki ben kazandım.💆♂️

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Haklı olduğum hiç bir konuda kimse benimle inatlaşamaz. Hakliysam Osmanlı'nın viyanayı kuşattığı gibi kuşatırım olayı. Son kaleye kadar saldırım. Baktım olay büyüyor o zaman geri adım atmayı da bilirim. Derdimiz kimse kırılıp üzülmesin. İşin esprisi tabi. Cidden inat tehlikeli bir psikolojik olay kimisi banane banane ille benim dediğim olsun der. O işler de öyle olmuyor maalesef. Birine inat olsun diye bir şey yapmam mesela ama diyelim kırmızıya gidip siyah renk diyene de tilt olurum
İnat yapmam, ama pazarlığa kapalı olduğum durumlar var. Mesela tehdite karşı zerre tolerans göstermem. "Bir daha falanca yaparsan seni terk ederim / arkadaşlıktan çıkarırım." gibi bir şeyi kim söylerse söyledin o an içinde o falance şeyi tekrar yaparım.
Ben bir konuda netsem ve onun doğruluğuna eminsem benimle inatlaşılmamasını tavsiye ederim. Normalde açık görüşlü biriyim ben ama doğrularım da var. Ve doğrularımdan kolay kolay vazgeçemem. Bu konuda da inatlaşabilirim.
Cevap
10Cevap
Eğer içimden gelmiyorsa asla bir şey yapmam. Konu ne olursa olsun kılım kıpırdamaz
Ben bi kere hiç inat biri değilim kfkfjdhd çok tatlış, sessiz sakin, mazlum bir kızçeyim ögkgjg
Öylesin 🐿
Evet öyleyim kfjghfjf
Bilmiyorum ılımlı biriyim ben ya inat sevmem orta yolu bulurum o bulmuyorsa bile bulurum ya da hic konusmam muhattaplığı keserim
Çok ısrarcı değilim yorucu geliyor, karşı tarafın kendini haklı sanmasına da izin verebilirim çok umrumda değil
Haklı olduğum bir konuda, karşı tarafın düşüncelerimi bastırıp kendi görüşlerini empoze etmesi direkt inada sürükler beni..
Pek inatçı değilim esasında, yola gelecek karakterim var ama herşeyin de sınırı var. Gerektiğinde inadım öyle tutar ki kralı gelse çözemez beni..
İstemediğim bir şeyi yaptırma konusunda kimse benimle inatlaşmasın, tam tersi yönde giderim damarım tutunca
Mümkün mertebe hiç bir konuda inatlaşılmasın.. Keyifli günler..
Hiçbir konuda inatlaşmaz aklı olan. Çünkü her konuda inadı bırakmam ve sonuna kadar giderim ☾
Yalan söylediğini hissediyosam hala manipüle etmeye çalışıyosa gör sen benim davar inadını
İstemediğim bir konuda inatlaşmaya girilmemesi tavsiyedir.
Her konuda
Birini söylesem ötekinin ahı kalır ajs
İnatlasmayi sevmem sonuc odakliyim ya dedigim olacak ya hic bisey😂
Emin olduğum herhangi bir şeyde iddia edilmesini sevmiyorum.
Ruh halim iyi degilse karsima kimse cikmasin mumkunse
Benimle hemen hemen hiçbir konuda inatlaşılmamalı. İnat yapana keçiye dönen bir yönüm var.
Her konuda olabilir. Tabi bundan bende memnun değilim.
Her konuda inatlaşılmaz
istemedigim bir seyi dayatma konusunda, inatlasmayin yok diyorsam yoktur bitmistir konu kapanmistir 😏
Haksızlık ince çizgimiz ♥️
Haklı olduğum her konuda
Genel olarak her konuda 😂
Olmadığım ya da yapmadığım bir şey hakkında.
Tarışmalarda daima üste çıkarım
İnat sevmem
Keçi inadı vardır bende
İnatçı biri değilim ya
Dayanıklılık konusunda belki
Hiçbir konuda. Çok inatçıyım.
bildiğim her hangi bir konuda..
Bilmiyorum ama genel olarak inatçıyım
İnatcı biri değilim.
Her konuda
Her konuda
Haklı olduğum konuda