Geceleri düşündüren olaylar, sıkıntılar, beklentiler, endişeler, sonu gelmeyen sorgulamalar. Her şeyin çözümü var gibi ama zaman çok çabuk akıyor ki hiç bir şey anlayamıyorsun... #54srp
Duygusal olarak tükendiğinizi nasıl gösterir siniz?
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Duygusal olarak tükenme belirtim çabuk duygusal değişimler yaşamam kesinlikle. Uzun zamandır tükenmiş bir haldeyim. Boksör birinin son raundda olduğu gibiyim aynı. Kan ter içinde, ağızda bolca kan var, ama hala inanıyor bir umudu olduğuna. Belki kaybetmem diyerek o son raund haliyle 5 -10 defa daha çıkıyor ringe. Arada sırtını havluyla kurulayın ve su verenleri oluyor ama. Onlar da Kendi çıkarları peşinde. Kimse onun hissettiği duyguları, o yorgunluğu ve bitmiş hali fark etmiyor bile. Çünkü oyunu izlemek keyifli.
Göstermemeye çalışsamda, ruhuma işleyince biraz zorluyor beni. Hiçbir şey yapasım gelmiyor, hiç kimseyle konuşmak hatta tek kelime etmek dahi istemediğim bir dönemin içine giriyorum. Sadece kendime çekiliyorum, kendimi dinliyorum, kafamda ki her bir düşünce çukurunun içine çekiliyorum ve çözdükçe yavaş yavaş çıkıyorum. Benim için çok kolay olmasa da zamanla kendime geliyorum fakat birazda hırçınlaştığım doğrudur. Üstüme gelinmemeli, bir şeyler için ısrar edilmemeli ve hiçbir şekilde müdahale edilmemeli çünkü ancak kendimle atlatabiliyorum bunu, elimde olmadan kimsenin kalbini kırmak istemediğim için çekiyorum kendimi aslında...
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Duygusal olarak tükenmiyorum.. Zaman zaman modum düşüyor ve duygusallaşabiliyorum ama bu çökme şeklinde olmuyor.. İnsanların ya da olayların beni bu denli sarsmasına izin vermeyi bırakalı uzun zaman oldu.. Kimse değmez.. Kimse akan göz yaşlarını, giden zamanını geri getiremez.. İnsan zamanla anlıyor bunları.. Çok sorun yaşadım çünkü geçmişte ve bunların neticesinde bu şekle büründüm.. Bana kalırsa zaten milyonlarca insanın arasında bir kaç kişiye göstermek gerek o duygusal halleri.. Keyifli günler..
Bıkkınlık sarıyor dört bir yanımı. Sonra artık her şeye haklısın demeye başlıyorum. Mecalim kalmıyor hiç bir şeye ve uyanıyorum başım yastıkta ama baş ağrısıyla. Güne devam ederken kahvemdem bir yudum alırken aklıma geliyor, bugün de tekrarlar mı bu bıkkınlıklar. Bir yere gidiyorum herkesten önce kendimi arıyorum ama bulamıyorum. Dün kaldığım yerde mi bugün bıraktığım yerde miyim bilmiyorum. Bir kitap alıp okuyorum, kendimden bir şeyler arıyorum yine bulamıyorum. Bir film izleyeyim diyorum yine bulamıyorum.
bunu asla göstermedim bu güne kadar bu günden sonra da göstereceğimi sanmıyorum tükendiğini göstermek bence kullanılmaya açık olmak demek.. kimin nasıl yaklaşacağını bilemezsin
Derdini bile anlatmaya halin olmadığında bence. Çünkü insanlar dertlerini paylaştıkça dertlerini azaltırlar, duygusal olarak tükenen bir insan artık anlatamaz bile.
Bu durumu bu yaşıma kadar kimseye göstermedim. Çünkü zaaflarım bana aittir. Yeri gelince kullanmak isteyen olur diye kendime sakladım her daim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Odamdan çıkmak istemem sürekli bir şeyler yemek isterim geleceğe dair umudum olmaz sanki her şey hep kötü gidecekmiş gibi hissederim ayrıca insanlara da tahammül gösteremiyorum çabuk öfkeleniyorum tükendiğim dönemler bunları yaşadım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tüketeceğim tek duygu nefret. şu an elimde ondan başka bir şey kalmadı.