Bir erkeğin mizah konusunda güçlü olması mı daha çok ilgi çeker mizaç konusunda mı?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Mizacı da mizahı da güçlü olsun.. Yaptığım esprilerin havada kalmasını da istemem, kişiliği oturmamış ve nerede ne yapması gerektiğini bilmeyen erkek de istemem.. İnsanın her dakikası aynı olamaz elbette ama benim demek istediğim de bu.. Ortamına ve durumuna göre davranabilmeli.. Aslına bakarsak bu sadece erkekler için değil kadınlar için de geçerli.. Yerine göre, dozunda ve doğru insanlarla olmak.. Keyifli geceler..
kaliteli esprileri olan erkekler her zaman dikkatimi çekmiştir.. eğlenceliyim eğer beni güldüremiyorsa soğuyorum
benle deliler gibi gülen suç ortağı olmalı ama sosyal yaşantısında tam bir ciddi beyefendi
Mizahı güçlü erkek daha ilgi çekicidir. Mizacı sert olan biri itici geliyor gözüme. Ağır bir duruşa sahip olursun tamam da, aşırısı rahatsız ediyor.
İkisi olsa olmuyor mu 😏
Olur tabi, neden olmasın 😏
Böyle karşılaştırmalı sorularımda her zaman iki seçeneği de seçiyorsun 😅😅
Ama içinden çıkamıyorum çünkü ikisi de önemli
Zaten ikisi de önemli olduğu için soruyorum 😅 hangisinin önemi daha fazlaymış onu görmek için yani 😅
Bilemedim 😏
Sadece ben seçim yapamamışim demek ki sorun bende😏
Yoo buna sorun diyemeyiz aslında. Demek ki mükemmeliyetçi bir insansın, benim gibi 😏
Cevap
5Cevap
#SelammGençlikk 🍀
Sağlam karakterli olması daima öncelikli gelir mizah anlayışı kuvvetli olması da artı puan.. #TubaSueda 🍀
Devamlılık mizaç ile mümkün gerisi ile ancak oyalanırsınız.
Mizahı güçlü adamla güler geçerim. Mizacı güçlü olsun, ilgi çekici olmasa da zaman geçirmeye değer
Bilmem bana hiç çekici gelmez
Ulan ne farkı var *mk. Mizacı güçlü olan insanın mizahı güçlü olur zaten.
Mizacı güçlü olan daha ideal benim açımdan
Keşke kadınlar da espri yapabilse
Tipsizse ikisi de çekmez 😂😂
Her türlü ilgimi çekmiyor artık
Yerine göre olgun yerine göre çocuk ruhlu olmalı
Mizahı
Mizah derim geçerim
Güzel soru.
mizah
Mizah tabiki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?