Dünya üzerinde 3 tip erkek vardır. Güvenli bağlanan.. Kaygılı bağlanan.. Vazgeçmiş bağlanan..
Vazgeçmiş bağlanan: Yani kısaca ıssız adam anne baba hiç ilgilenmemiş kişi duygularını kendi tatmin etmeyi öğrenir ve bu kişiler özgürlüğüne aşırı düşkün olduğu için aşk hayatında ve ilişki hayatında tek gecelik ilişki yaşamaya daha meyilli oluyor ama duygusal el ele tutuşmalarda vazgeçmiş biri.
Güvenli bağlanan : Anne baba gerçekten sağlıklı ilişki kurmuş ķişi şunu öğreniyor çocukken annem uzaklaşırsa gelir korkmamayı öğreniyor ama bu kişiler erken yaşta evleniyorlar aldatmaya çok meyilli olmuyorlar partneriyle kavga etse bile şunu yapabiliyor sakinleşsin sonra konuşalım.
Kaygılı bağlanma : Anne bir var bir yok kişi şunu öğreniyor anne uzaklaşınca kaygıya düşüyor küçükken ağlamaya başlıyor anne yakınlaşınca intikam alıyor bir türlü emin olamıyor sevilip sevilmediğinden ilerde evliliğine şöyle yansıyor bu kişilerin sürekli sevgi ispatı istiyorlar partner en sonunda şunu yapıyor dayanamıyorum artık deyip ve boğulup bırakıp gidiyor bu kaygılı bağlanan kadın veya erkek şunu yapar genelde yine aynı şey oldu yine aynı şey oldu yine benim naşıma geldi vesaire kaygılı erkeğin düzelme şansı var tabii ki farkedeceksin kabulleneceksin ve bunun üzerine çalışacaksın.
İdeali güvenli bağlanan ama kaç erkek gerçekten öyle? Bilinçaltları hareket ve tavırlarına yansıyor, ne kadar kabul etmeseler de güvenli bağlanan erkek sayısı çok azdır.
Vaz geçmiş biri bağlanan çok kötü tek ve yalnızlıklar içinde neye karar veremeyen özgürlük adı altında hep kötülük yaşamak finalde boyle biri hariç diğer geride kalan karakterler gibi gibi
Artık ben mi safım yoksa siz mi kendinizi akıllı sanıp her konuyu istisnasız cinselliğe getiriyorsunuz bilemiyorum ama doğru erkek diye bir şey olduğunu düşünmüyorum 🤣
Yorum yapmadan önce kişinin profiline biraz bakarsın yorumum saçma mı mantıklı mı doğru kişiye mi yorum yapıyorum diye ona göre düzgün ve düzgün olmayan yorum yaparsın kardeşim birdahakine benden tavsiye.