Etme tabi benim. Güldüğümu de yanlış anlama 28 li. Yaşlarına geldiğinde anı olarak duruyor ama olay taze ve o. Yaşlarda olunca koyuyor yani yıkılmadan yürüyebilmek mesele yıkılmak kolay zaten
Bu acılar bizi diri tutacak zaten. Ben de artık gülüp geçiyorum en iyisi de bu aslında. Yanımda olmak isteyen olur istemeyene de artık kapıyı gösteriyorum. Hak etmeyenler için çabalamanın bir önemi yok. Fark etmiyorlar bile nasıl çabaladığımızı.
Duygu yoğunluğu bayanlarda biraz daha ağır olur. Gerçi aşkta çok fark etmez. Dedim ya daha yeni. Hele birkaç ay geçsin kalkarım ayağa. Öyle o kadar da bitik durumda değilim ya😄
İyiyim ya Allah' a şükür. Bir ağlar iki ağlar üçüncüde gülerim sorun etmem alışıyor insan zamanla. Çok şükür sağlıklıyım, ailem yanımda daha ne olsun. Gerisi de nasip.
Tabi ki bu sözler teselli olarak yetmez. Kim ne derse desin bırak da dese unut da dese gönül hepsini susturuyor. Bakalım ben de gönlümün susmasını bekliyorum 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evlat bildiğim kedimden başlarım ama liste uzun...
Geçmiş olsun mu denir
Hayallerimi, umudumu.
Daha 18 18
Yaşın önemi yok bazı şeyleri erken yaşta da yitirebiliyoruz maalesef.
Neyı mesela kank bende herseyimi kaybettim sanıyordum baktım ki o yaşlarda hiçbirseyim yokmuş, 😄
Muhtemelen ben de bundan yaklaşık 4,5 sene sonra sizin gibi düşünürüm. Çok güvendiğim birinin ihaneti diyelim.
Bende uğradım o ihanete alçak mi biter memlekette, 😄
Maalesef öyle. Vefasızlar çok. Oluruna bıraktım artık. İlki olunca insanın daha çok acıtıyor. Ama pes etmem daha yolum uzun.
Etme tabi benim. Güldüğümu de yanlış anlama 28 li. Yaşlarına geldiğinde anı olarak duruyor ama olay taze ve o. Yaşlarda olunca koyuyor yani yıkılmadan yürüyebilmek mesele yıkılmak kolay zaten
Bu acılar bizi diri tutacak zaten. Ben de artık gülüp geçiyorum en iyisi de bu aslında. Yanımda olmak isteyen olur istemeyene de artık kapıyı gösteriyorum. Hak etmeyenler için çabalamanın bir önemi yok. Fark etmiyorlar bile nasıl çabaladığımızı.
Aynen öyle bizde kelle kör birbirimizi teselli ediyormuş gibi, 😄
Yaşayan bilir. Damdan düşenin hali gibi. Benimkisi daha taze olduğu için biraz drama bağlıyorum😄 Yoksa ben de bir süre sonra unutacağım.
He daha taze diyosun, 😄
Aynen. Unuturum ya birkaç aya. Olmuşla ölmüşe çare yok.
Ne kadar sürdü ki
6 ay
Biz sene sonrasında kelek yedik, 😄 sen 6 ayı mı atlatamadım, 😄
Duygu yoğunluğu bayanlarda biraz daha ağır olur. Gerçi aşkta çok fark etmez. Dedim ya daha yeni. Hele birkaç ay geçsin kalkarım ayağa. Öyle o kadar da bitik durumda değilim ya😄
Ne kadar bitik durumdasın, 😄
İyiyim ya Allah' a şükür. Bir ağlar iki ağlar üçüncüde gülerim sorun etmem alışıyor insan zamanla. Çok şükür sağlıklıyım, ailem yanımda daha ne olsun. Gerisi de nasip.
Böyle teselli oluyor musun bir yer var orası teselli olmuyor dimi kabul etmiyor
Tabi ki bu sözler teselli olarak yetmez. Kim ne derse desin bırak da dese unut da dese gönül hepsini susturuyor. Bakalım ben de gönlümün susmasını bekliyorum 😄
, 😄 vay gönül vay
Bu gönül işleri başa bela valla. Bir unutayım daha da kalbime kilit vuracağım.
Zor vurursun sen mesaj atsana ya niye burdan konuşuyoruz biz elalemin içinde
Buradaki herkes elalem zaten bana. Özelden kimseyle konuşmak istemiyorum. İyi günler
Sanada, 😄
Kendimi kaybettim yani her şeyimi
Ayakta kal
Bir hayal kaybettim bir ise yaramaz evlilik
Geçti gitti
Umudumu, hevesimi…
Geçmiş olsun knk
Amcam aynı zamanda dostumdu
Basın sagolsun
Teşekkür ederim