Bir defa anlatırım, biter. Gerçekten laf anlamayan insanlar o kadar çok ki. En sevmediğim şey ise, bir lafı bin defa anlatmaktır. Yani var ya sinir olma sebebim, anlattığın zaman anlamamazlıktan gelen tipler, sinir sinir. Bir defa anlat, üstüne yok yanlış derler. Bilmediğim bir konu hakkında zaten fikrimi belirtmem. Gerçekten insanlar tuhaf ya. Doğru söyle hemen suçlu sen olursun ve trip yersin. Bu durumu nerede ise her gün yaşıyorum ya. Tam sinirlik bu tipler, birisini bu konuda kıracağım da bakalım ne zaman? Yani uzak dur diyorum şu kişiden anlatıyorum olmayacak falan suçlu ben oluyorum. Bahsettiğim kişide kız bu arada, aman kimseye laf anlatamam. Biz de insanız ve sabrımız var ya. Zamanımı veremem böyle tiplere.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maalesef dobra insanlar sevilmez çünkü doğruları söylersin kabullenmezler yüzüne vururlar muhtemelen senden korkuyordur bir şeyini çıkarırsın diye ondandır bu garezi
İlkinde anladı anladı, anlamadı ikinciyi anlatırım. İkinciyi de anlamazsa anlatmaya devam etmem. İnsanlara laf anlatmak, söz geçirmek beni çok yoruyor. Konuşmaya dahi üşenen biri için ikinciyi anlatmak bile yorucu...
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Karşımdaki insanın kim olduğuna göre değişir.. Yani eğer cidden anlamamasının makul bir sebebi varsa ikinciye anlatırım ama üç olmaz o.. Sıkılır dalarım ben bir süre sonra :D :D Keyifli günler..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani bence 1 kere bile yeterli olmalı diğer türlüsü işine gelmez
:D diyorum ya mesela ailenden birine bir şey anlatırsın ve o an seni anlamamıştır hadi bunun ikincisi olabilir ama üç olmaz o sinir gelir.. Bir de tamamen kim olduğuyla ve konunun ne olduğuna göre değişir.. Mesela bazı insanlara bir şeyin açıklamasını yapıyorsun ama devamında başka bir sürü soru sorabiliyor.. İşte o zaman işin rengi değişiyor kimse o kadar sabırlı olamaz..
Kisiye göre degisir... Genel tavrim birine biseyi 1 kere anlatirim anlarsa anlar anlamazsa bi daha anlatmam. Ama karsima oyle biri cikti ki sabah kadar bi konuyu ona anlatabilirim. Yeterkj o olsun...