Bir kadın gözyaşıyla erkeğe istediği her şeyi yaptırabilir mi?

bu güne kadar asla işe yaramadı normalde vicdanlı adamım dır ama karşımda ağlamak beni yumuşatan bir şey değil zira ben kendim yıllardır ağlama yüzü görmediğim için (en son 7. koğuşta ki mucize fragmanda (aslını izlemeye cesaret edemedim) ağlamak bana doğal gelen bir şey değil o sebepten vicdan yapmam aksine geripserim napıyo bu diye. ve eğer manipülasyon olduğundan şüphelenirsem net ayrılırım zira hayatta en tiksindiğim 3 şeyden biri.
En tehlikeli kadın profilidir. Ne zaman ağlayan kadın görsem bişey istemesin diye ben ondan daha çok ağlarım hahh
Hüü😭😄
Hahah 😃
Bana yaptıramaz
Gözyaşını Silah olarak Kullanan bir çok kadın var.. Erkeklerin çoğu buna inanır, Sahte ağlayanla gerçek ağlayan kadını ayırt edemezler. En kıl olduğum kadın tipi..!
Cevap
23Cevap
Bir kadın hiç bir türlü bana istemediğim bişeyi yaptıramaz herşeye ağlayan kadınlar bana itici geliyo ben güçlü kadın severim
Yok ben çok ağladım çok o kadar ağladım ki böyle burnumun kanadığı zamanlar oldu ama hiçbir şey değişmedi sağlığımdan oldum ama hiçbir şey değişmedi
Gözyaşından çok daha güçlü silahı varken böyle melankoli ile uğraşıyorsa her şeyi yaptıramaz. Hiçbir erkek bu kadar nazı tuzu çekmez.
Hayır asla erkek gelende vijdansız merhametsiz ve suçlu ise asla yapmaz dilerim hangi kadını bir erkek ağlatıyor o erkekte bir gün yansın
Ezik bir kadın evet eğer adam da manipüle olmaya müsaitse
Sadece severse yaptırır. Bazısı, "Ne kadar duygusal birisin?" diyor dalga geçer gibi.
Imkansizlik varsa olmaz😁ne icin ağladigina bagli ve aglayan insan bana basit geliyor
Yok. Hatta soğurum öyle birisinden. Çocuk mu bu a q
Kadının gözyaşlarına dayanamam.. basit şeylerde yaptirabilir. Ama kabul etmediğim birşeyi asla
Bazıları için bu geçerlidir evet ama her kadın bunu yapmaz
Gaddar olana sökmez kardeşim. Gerçekten aglasan da dokunmaz bild
Yaptıramaz. Kadınlar genelde birisinin ağlamasına dayanamıyor.
Ben bu sorunun cevabını evet sanıyordum ama deneyimleyerek hayır olduğunu öğrendim
O ağlarsa ben daha çok ağlarım ben ona istediğimi yaptırırım
Karşındaki erkek seviyorsa olabilir ama sevmiyorsa popon yirtsa afersiniz umrunda olmaz emin ol
yaptıramaz bence.
her erkek gözyaşlarını umursamaz.
umursayan ise her şeyi yapmaz.
Herkes için geçerli olmaz bu..
Bir süre sonra işe yaramıyor en güzeli dürüstlük.
Hayır. Ben ağlayınca babam her şeyi yapmıyor 🤪
Her erkeğe yaptiramaz
Bence yaptıramaz, yaptırmamalı da.
Hayır yaptıramaz bence
İkna edebilir
Onun gözyaşlarını umursayan erkeğe yaptırabilir
Hayır ağlak olduğunu düşündürür
Her erkeğe yaptıramaz
Kişiden kişiye göre değişir
Kisisine göre degisir
Sanmıyorum her erkeğin kanacağım
Erkeğe bağlı bir durum.