Halim yok aslında. Çabalamak her yönden sonuç verir. Spor diyet yapmak istiyorum aslında ama bir yönden de istemiyorum. Halim yok değil ruhsal halim yok. Yoksa neden çaba verdiğimiz şeylerden başarı elde etmeyelim ki? Muhakkak her çabanın karşılığı vardır insan hayatında. Sadece yeterince istek ve azim olsun.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Herşeye herkese inat kendim için çabalamaya devam diyorum. Beş kere düşsem altı kere daha kalkıcam ayağa. Her seferinde daha sağlam daha güçlü kalkıcam.
Kendimi daima motivasyon ediyorum negatif olay ve kişilerden sürekli kaçıyorum çok ısrarcı olan olursa kovuyorum. Her zaman çabalamaya değer hayat ve önce kendim için artık. Bunu öğrenebilmek çöl zamanımı aldı.
Hayatda cabalamak guc gostermek guzel ama benim halim yok hevesimde yok derslerde mesela daha iyi yerlere vara bilirim ama hevesim yok insanlar beni hep yargilar nem senin yerinde olmak isteyen cok oku diye biride demiyoki ben seni anliyorum
ikiside halim de yok birde ödülün eforuma değip değmeyeceğinden emin olmadığım bir mevzu var işte bende oluruna zamana bırakmayı düşünüyorum olursa olur olmazsa yapcak bir şey yok.