Savaçı olarak yargı dağıtmak benim için ideal. Herkes şifacı olabilir insanlara yardım edebilir önemli olan bu kadar insanı koruyacak güçte ve cesaret te olmak gerekir. Arka da kalanlara sahip çıkacak varsa önde duran da olmalı ben o yüzden ön cephe de halkım için savaşan, düşmanları titreten koydu mu oturtan bir savaşçı olmak isterdim. Tarih öyle güzel savaşçılarla dolu ki. Cengiz han, Atilla, Timur, Büyük iskender, Fatih Sultan Mehmet han, Kanuni Sultan Süleyman, 4. Murat ve Mustafa Kemal Atatürk'tür
Hayvanlar ile konuşabilirsem savaşçı olmak isterim. Şifacı olursak bu millet arkamızdan Üfürükçü der. Cümleden soru ürettim şu an hayvanlar ile konuşmak ister miydiniz diye kişilikte sorcam.
Savaşçı kimden ne istediğini bilerek savaşan biridir amacı için savaşır gözünü tek noktaya diker orayı almak için savaşır. Herkesin ihtiyacı olan şifacı olup napacağım ki? Hadi ben herkese şifa oldum onlar bana olacak mı hiç sanmıyorum bugün yardım ettiklerin yarın senin yüzüne bile bakmıyor Savaşçı olmak daha iyi istediğim bir şey için savaşmayı göze alacak kadar gözü kara hırslı kinci biriyim. Hırsım bir yere kadardır susarım ama unutmam bunu savaş ile konuştururdum ne güzel :D
Sifaci da herkese sifa dagiticam ve sifa bulanlarin ne halt yiyecegi belli olmayacak en iyisi onlari dogal kaderlerine birakmak, ama savasci oyleyim kiminle neden savasacaginin farkinda o yuzden savasci olmayi yegliyorum