Boğuluyorum resmen yarısını dinleyemiyorum. Hele kulaklık varken muhabbet edilmesi. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Dış sesim: hi hi evet İç sesim: yeter artık susssssss
Çok konuşan çok soran insanları nasıl susturuyosunuz?
İstediği cevapları vermeyerek. Verince daha da çok uzatıyorlar en iyisi geçiştirerek cevaplamak. Başka türlü olmuyor çünkü. Bir süre sonra onlarda anlıyorlar bunu kesiyorlar uzatmadan konuşmayı. 😄 En iyi yöntem böylesi bence. Ay bir de şey var, ben en çok onlara tilt oluyorum şu ağır ağır konuşan insanlar. Yemin ederim abartmıyorum ruhum içimden çıkıcak gibi oluyor onları dinlerken. Dura dura anlatıyorlar kanım çekiliyor resmen. Lanet gelsin diyorum içimden, çekilecek insan değiller.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yemin ediyorum beynim yandi durmadan aynı mevzuyu konuşuyor kısa cevap vermekten bıktım aynen yani haklısın oyleler faln poff
Çok ve lüzumsuz konuşan arkadaşıma dün "yapmayı unuttuğum bişi var 10 dakikaya döncem sana" dedim ama tabi ben orada dururmuyum arabaya atladığım gibi kaçtım, aradı ama açmadım galiba anlamıştır. 😂😂😂
Geveze, bağırarak konuşan insanlar ve çocuk gürültüsü beni hasta ediyor, gerçekten. Ya taşikardi geçiriyorum ya da tansiyonum oynuyor. Leş bi şey ya susun aga azıcık.
Sohbet edilmek istenildiğinde terslenmiyorsan sorun yoktur. Fakat o boş konuşanların kabağı benim başıma patlayacak gibiyse ben çekileyim buralardan 😇😇🙏