Ben istemem. Tahmin de etmem zaten. Sadece sorayım dedim. 😂
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Söyle o halde Kinto. :D
Çiplidir kesin. Değilse bile yakın zamanda değişeceği için çiplenir 😂😂
Bunu bilmek çok zor değildir 😅
Senin kimlik değiştiği için tahmini kolay 😂 etmiyorum o yüzden tahmin. Zaten tahmin bahane 😂 laklak yapacak birileri bulurum diye sormuştum :/ çıkmadı kimse 😂
Tahmin et sjsj
Soruyu tahmin etmek için değil laklak yapacak kurban elde edebilmek için sordum 😈 Tuzağıma yakalandın. 😎 Niiiihahahahahahah 😈
Neyse çok ısrar ettin tahmin edeyim. Çiplettin sen. Sen çiplisin 😂😂
Maalesef çipliyim ya sjskdldj
Çiplemişler herkesi 😱😱😱
Çipli
Yaaa onu ben tahmin edecektim 🥺
Yalancı tahmin etmicem dedin 😭
İkili oynuyorum. Ne desen zıttını söyleyip seni ağıma almayı hedeflemiştim 👀 başarılı oldum 😎😎
Tahmin et
Edesim yok ama madem ısrar ediyorsun sana çipli diyeyim. Sen çipletmişsindir bence 🤔😂😂
Canı sıkılan biri daha 🙄
Çok mu belli oluyor bakınca 😨
😂maalesef
Bahse varım senin de sıkılıyordur 27 yaşındaki gizli üye. (Amerikan aksanı ile okunacak)
Sıkılmasa burada ne işim var😂
Oyun oynayalım o zaman 😇 Nick bulma oyunu. Senin nickini bulmaya çalışacağım 😈 oynayalım mı 😇
Hayır 😂bosunami gizledim kendimi
Benden gşzlenemezsin 😎
Söyle bakalım. Nickin kaç harfli 😎
Bana ne demem 😏
Üzülürüm 🥺 beni üzmek istemezsin değil mi 🥺
Üzülme sen de 🙄
Sorularıma cevap verirsen üzülmem 😇😇
🤦🏻♀️
Hep bu saatlerde canın sıkılıyor herhalde. Siteye giriş saatlerin bu saatler hep 🤔
O saatlerde girmenin sebebi muhtemelen evde olduğumdandır😂
Demek eve akşam saatlerinde varıyorsun 🤔 gündüz işte misin okulda mı 🤔 okuldaysan ne iş yapıyorsun işteysen ne okuyorsun 😂
Yukarıdaki cümlede yapılan anlatım bozukluğuna benzer kullanım, aşağıdaki cümlelerin hangisinde yapılmıştır deyip cümle sıralardım buraya ama üşendim :/
🤦🏻♀️sakin ol okurken yoruldum 😂
Hayır suçu bana atamazsın. Bu saate kadar dışarıda yoruldun sen 😡 bana sen yordun diyemezsin 😡 ne işin vardı dışarıda. Bundan sonra dışarı çıkmak yok. Yoruluyorsun. Hem havalar soğuk ❄ üşütürsün 🥶🥶
Erkek işte nolcak hepiniz aynisiniz😒
Gizlicim hep seni düşündüğümden :/
Hep gizli misin yoksa açık görüş paylaşmışlığın da var mı 🤔
Yıllar önce burada gizli kullanıcı kankam vardı 😂 hesabı aktif olsa 26 yaşında olacaktı 😔 acaba o musun sen 🥺 kader bizi yine bir araya getirdi mi dersin 😇🥺
😂😂yok yok o değilim maalesef açık görüşte yapıyorum
Sabahın erken saatlerinde girmişsin 😂 pazar günleri evden erken çıkmıyorsun demek 🤔
Bu soruya neden gizli görüş yaptın peki 🤔 bana niye gizledin kendini 🥺
😂😂bilmem canım öyle istedi
Benim de canım bebe bisküvisi ve sütle yapılmış mama istedi. Yapayım da yiyeyim bari :/
Sütümü içer, uslu çocuk olursam sorularıma cevap verir misin 😇
Çocuklar soru sormamalı
Çocuk dediğin soru sorar. Ve sorularına verilen cevaplar onların ileride düşünce yapısını etkiler. O sebeple sorularıma güzel cevaplar beklerim 😇
😅sen yorulmadin mi
Hayır. Sen de yorulmadın. Yorulamazsın. Pes etme sakın 🥺
Akiramenaide kudasaiiiii. 😣😣
Son cumleni anlamadım 😐
Japonca pes etme dedim 😐 benim çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok uzaktan japon akrabam var :o
Bana bı tane ayarlasana 😂
Gizlilerle konuşmazlar ama 😂 ifşa olman gerekir 😂
😂😂fırsatci
Türküm, doğruyum, fırsatçıyım. 😂
Eee ne zaman söyleyeceksin nickinin kaç karakterden oluştuğunu, içinde kaç harf, kaç rakam ve kaç noktalama işareti oldupunu filan 😂
🙄🙄hadi bildin ogrendin diyelim sonuç ne olacak
Hiiç 😂 sadece öğrenmiş olacağım 😂 ne olabilir ki 😂
Uykum var 😁
Uykuya dalmadan önce sorularıma cevap verirsen tatlı rüyalar duası yaparım sana 😂
Yok yapma kabuslara alışmışım 😅psikolojimi bozma
Peki rüyanda beni sana sorular sorarken gör inşallah 😂 😂 iyi geceler 😴😴
🤦🏻♀️günah değil mi bana
Cevap verip kurtarmak varken kaçıp kendine bunu yapan sensin 😂 ifşa et kendini olsun bitsin 😂
Böyle daha heyecanlı oluyor😂
Eee iş nasıldı bugün. Çok yoruldun mu. Öğlen yemekte ne çıktı bugün 😂
Çalışmıyorum Üstümde 25 lira vardı yemek yerine sigara aldım 😏
İçecek almışsın işte 😂 gıda sayılır o da 😂
Ben sevmem. Fuzuli bir şey.
Çalışmıyorsan sabahları evden çıkıp akşamları geri geliyorsan sen dershaneye filan mı gidiyorsun 🤔
🤦🏻♀️iş arıyorum
Kim aramıyor ki. Bölümün ne 🤔 alanında mı iş arıyırsun yoksa ne iş olsa yaparım mı diyorsun 😂
Şu an için maaşı iyi düzgün bir iş olursa yaparım geçici bir süreliğine
Özelde asgari ücretten fazla bulamazsın. McDonald's gibi gıda işletmeleri veya BİM gibi marketkerde çalışmayı düşünür müsün 🤔 onlara cv bırak geri dönüş olur birinden. Tüm market zincirleri ve büyük Fast food yerlerine cv bırak 🤔
Maaş beklentin ne senin 🤔
Asgari ücretin altında olmasın geçici bir süreliğine aradığım için çok beklentim yok
Söylediğim yerlere cv bırak. İnternetten iş ilanlarına bakıyor musun. 🤔
Tesekkur ederim evet bakıyorum hep tecrübeli arıyorlar 😏
Sahibinden. com adresinden de bak. Bulunduğun şehir için verilen ilanları gözden geçir. Oradaki ilanlara daha çok geri dönüş oluyor. 😂
Baktın olmuyor sokak sokak gezip lokanta veya kafelerde garsonluk işi arayacaksın :/ memlekette iş yok ne yazık ki :/
Kesinlikle sürünüyoruz🤦🏻♀️
Yılaannnn 🐍
😂😂 Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. Ne tür işler bakıyorsun 🤔 elinden ne gelir 🤔 hangi şehirdesin. Ankaradaki dayımı arar bir şeyler ayarlarım belki 😂
Ben de sabahtan beridir neden bildirim gelmiyor bana diyorum bir bakayım dedim yaşıyor musun diye meğer ben bildirimi fark etmemişim😂
😱😱😱
Sen beni görmezden mi geldin 😡😡
Eee nasıl geçti iş arama günün. Bugün iş bulabildin mi 🤔 😂
Yok 🤷🏻♀️
İşe girince ilk maaşınla ne ısmarlayacaksın 😂
Ne bölüm mezunusun. Kpss girdin mi veya girecek misin. 🤔
Giricem bu sene ne mezunu olduğumu boş ver 😂hem elimden her iş gelir 😏
Ne mezunu olduğunu söylersen iş mi bulamayacaksın 😂
Hedefin kaç kpss'de 🤔 kaç lazım atanman için. 🤔
60-70
İyiymiş. Yapılamayacak bir şey değil. 30 genel yetenek, 30 genel kültür yapsan rahat aşarsın 70 puanı.
Polisliğe filan mı başvuracaksın yoksa senin bölümün ataması mı kolay 😂 söyle biz de okuyalım hemen o bölümü 😂
😂hiç okuma o bölümü anca torpili olanları ise alsınlar
Senin torpilin var mı 🤔 😂 bugün iş buldun mu 🤔 😂
Yoruldum iş beni bulsun 😅
Kpss çalılmaya başladın mı. Deneme yaptın mı kendini. Kaç net yapıyorsun denemelerde 🤔
🤦🏻♀️ama sen çok soru soruyorsun yoruluyorum 🥺
Cevaplamadığın için yoruluyorsun. Cevap versen yorulmazsın 🥺
🤦🏻♀️bu doğru değil
Üzdün beni 🥺 seni affetmeyeceğim 🥺 gidiyor ben. Sen de rahat edersin 🥺
Özür dilersen gitmem ama 😇😇
😅ben ne yaptım şimdi
Seni yorduğumu söyledin 🥺 ne yaptım ben sana. Taş mı taşıttım sanki 🥺 soru sorduk altı üstü 🥺 zaten gizlisin. Gizli olmasan bile anonim hesaplar. Be olur cevap versen sanki 🥺
Muhabbet etmeye çalışıyoruz şurada 🥺
Küstüm o yüzden 🙄 benden özür dilemelisin bence 🤔🤔😂
😂özrü falan geç şimdi burada kimse bilmese de okuyanlar vardır ya tanıdık biri okuyup kim olduğumu anlasa 😂tedbir önemlidir
Ülen senle aynı bölümü okuyan seninle aynı şehirde yaşayan yüzlerce kişi vardır 😂 kimin aklına geleceksin 😂 hem anlasalar bile gizlisin zaten 😂 sana ulaşamazlar. Ve 13 gün önce sorulan bir sorunun yorumlarını kimse okumaz. 😂 😂 Bu soruyu görmezler bile 😂 rahat ol 😎 gönül rahatlığıyla cevapla sorularımı 😎
😂😂seni döverim hiç acımam sonra erkeğe şiddete hayır falan diye sloganlar atmayın
Şimdiden başlayayım ben erkeğe sözlü şiddet diye sloganlar atmaya 🤔 şuradan 100 bin dolar tazminat koparsam tamamdır 🤔
🙄o kadar param olsa Türkiye'de ne işim var
O kadar paran olursa yalnız kaçma olur mu :/ beni de götür buralardan :(
🤦🏻♀️olmaz seni goturemem
Neden götüremezsin 🥺
Çok işe yararım ben.
Yemek, bulaşık, çamaşır, ütü... Elimden gelmeyen iş yok. Önümden yemeğimi eksik etme ben de ev işlerini eksik etmeyeyim 😎
E yemeği de sen yap ne olacak sanki eline mi yapışacak 😔
E yapacağım ama götürmüyorsun ki 🥺
Tamam götürecem 😂
Yuppiii 😇 artık gelecek kaygım olmadan rahat bir uyku uyuyabilirim 😇 hep dert ediyordum ne olacak, nasıl olacak, bu hayat şartlarına nasıl tutunacağım diye 😂 Allah razı olsun gizli 😂
Ama bir sorunumuz var ben zengin değilim zengin olmam icin bana dua etmelisin 😂
Hep dua edeceğim 😇 sen de elinden geleni yap. Gayret göster 😂 Kurtar beni bu hayattan 😂 kahramanım ol 😂
Lanet olsun 😂yine tutamadım şu dilimi 😂benim kendime hayrım yok kim beni kurtaracak 🤦🏻♀️
Seni sen kurtaracaksın. Sonra da beni kurtaracaksın. Süper kahraman mısın be gizli 🤩
😅hadi inşallah Allah duysun sesini
İnşallah 😂 biz de köşeyi dönelim artık 😂
Nerde o günler 😅
Bu arada kimliğin çipli mi 😂 soruya cevap vermemişsin be 😂
😂yeni mi fark ettin neyse bunu cevapliyim şimdi bunuda cevaplamadim diye laf yerim senden evet cipli 😂
Peki kıymetli gizli kardeşim. Kaç yıldır buradasın 😂 ilk hesabını ne zaman açtın 🤔😂
🤦🏻♀️bilmem sürekli kapatıp yenisini açıyorum daha doğrusu sifreleri unutuyorum sıkılınca da yeni hesap açıyorum
Yıl olarak bilirsin. Mesela ben ilk hesabımın tarihini hatırlıyorum 😂 o zamanlar kaçıncı sınıfa gittiğini filan düşünürsen hatırlamana yardımcı olur 😂
Bilmiyorum ki lisedeyken sanırım
Lise kaç 🤔 hatırlamaya çalış. Çözelim şu düğümü 😂
🤦🏻♀️hatırlamıyorum ki
Nasıl hatırlamaz insan yahu 🤔 peki bu hesabı ne zaman kapatacaksın 🤔 kapatırken haber ver bana 😂 gittiğini bileyim 😂
🤦🏻♀️genelde habersiz gidiyorum
Beni habersiz bırakma 😡 her gün mektup beklerim yoksa 🥺
🙄o değilde bı sure sonra sen kaçarsın zaten
Neden kaçacağım 🤔 yoksa zengin bir ihtiyar kadın beni gördü ve aşık mı oldu bana 😍 öyleyse bırakırım her şeyi. Zengin ve bir ayağı çukurda sevgilim ile geçiririm tüm vaktimi 😇
🤦🏻♀️baş belası olduğum için
Karnımı doyurursan baş belası hallerini görmezden gelirim 😂
Delirmiş bu 😂
Delirmedi, acıktı. Daha yemeğe çok varsa ve karnım zil çalışıyorsa çizi atıştırıp açlığımı yatıştırırsam orucum bozulur mu 🤔
🤦🏻♀️yok bozulmaz neden bozulsun
Peki üstüne buz gibi soğuk çay içsem 🤔 hararet yaptım çok çok :/
İş buldun mu gizli. İşe gir de avans çek 😂 o parayla bana güzel bir iftar yemeği yedir 😂
Pes ettim iş beni bulsun 😂
Sana iş vereyim mi 🤔 ama para vermem. Hayrına çalışacaksın. Mübarek Ramazan ayında sevap kazan bol bol 😂
😂😂hayır işlemiyorum ben
Ateist misin sen 😱
🙄Allah bilir
Değilmişsin gibi duruyor yanıtına bakarsak 🤔😂
Kpss çalılmaya başladın mı. 🤔
🤦🏻♀️hiçbir şey yapasım yok
Çalışmalısın. Çok para kazanıp kurtaracaktın hani beni bu hayattan 🥺 yalan mıydı hepsi 🥺
🤦🏻♀️önce kendimi kurtarmaliyim
Bu yüzden çok çalışmalısın 😂 derslerini aksatma 😂
🤦🏻♀️olmaz
Ok 🙄
🙄😒
22 günlük hukukumuz var. Nasıl hiçe sayıp sözümü dinlemez, kendini ve beni kurtarmak için çok çalış öğüdümü ciddiye almazsın 🙄
Ama hayır ben yapamam ben yoook ben hıı ııı
Başka çare yok. Öyleyse bana zengin garı bulacaksın. Onun zenginliğine ben çökünce seni kurtarırım 🤔 zengin garımla yaşadığımız villamıza seni iyi bir maaşla hizmetçi olarak işe alabilirim 🤔
Hizmetçi mi 😐istemiyorum 😒
İyi para veririm 🤔
Hizmetçi olmak istemiyorsan mutfağa alalım seni 🤔 mutfak ile aran nasıl 🤔
🤦🏻♀️ben emir alan değil emir veren olmak istiyorum
O zaman çok para kazanman lazım 😂 veya zengin koca bulmalısın 🤔 zengin koca bulursan zengin arkadaşlarından bana ayarlarsın. Veya kız kardeşi varsa onu ayarlarsın 😂
😐evlenmeden zengin olamıyoruz mu
Türkçeyi taklettigimin farkındayım 🤦🏻♀️olamiyormuyuz olacaktı
Aslında ilk yazdığın kullanım yanlış değil 😂 öyle yazılabilir. İkinci yorumda soru ekini ayrı yazmayarak katlettin Türkçeyi 😂
Ve ne yazık ki evet. Zengin koca yoksa fakirliğe mahkumsun :/
😂😂her zaman yaptığım şeydi bu sefer fazla olmuş ne yapayım Türkçem de benim gibi bozuk işte
Bir aydır senle buradan konuşuyoruz sıkılmadınmı 🤔
Yoo sıkılmadım 🤔 buraya sıkılınca giriyorum zaten 😂 her ne kadar saatler sonra cevap veriyor olsak da birbirimize buraya sıkıldığımda girip senle yorumlaşarak zaman geçiriyor olmam, senin benim can sıkıntısı derdimin dermanı olduğun anlamına mı gelir 😳😳😂😂
Derdimin devası olduğun gibi borcumun da edası olmak ister misin 😇 birkaç bin dolarcık 😇😇
😂bir de kendime dilenci derdim günahımı almışım benden beteride varmış üzülsemmi sevinsemmi bilemedim 🥺😅
Borcuma eda olmayacaksın anlaşıldı :/ deva ile yetinmeye devam ederim ne yapayım 😂😂
Oha hemen yazmışsın 🤔kelin ilacı olsa kafasına sürer benden yana umutlanma derim😂
Of be gizli :/ ne olacak halimiz böyle :/
Hiç mi zengin garı tanıdığın yok. Yaşı önemli değil. 80 yaşında da olabilir 😂😂
😐bana hep fakir ve çirkinler denk geliyor bulsam ben erkek kılığına girer alırım da işte yok 🤦🏻♀️😂
Bizim kurtuluşumuz şansa kalmış be gizli :/
Belki karşıdan karşıya geçerken zengin bir iş kadınının hayatını kurtarırım da benle evlenmek ister.
Sana da zengin akrabalarından birini ayarlarım 😂
😐ama çabuk ölecek biri olsun en azından mirasına konarim genelde kazık yediğim için birazda miras yesem ne olacak
Ne zaman ölür bilemem ama kazık atmayacak biri olmasına dikkat ederim 😂
Tamam bana uyar 😂
Bana şans dile 😂 zengin garı veya sana zengin koca bulma yolunda 😂
Sansin açık olsun 😂
Amin 😂
😂😂Allah'ım yaa
Hangi futbol takımını destekliyorsun 🤔
Takım tutmuyorum 🙄
Neden tutmuyorsun 🤔 hangi şehirde yaşıyorsun. O şehrin takımını destekle işte 😂
Bana ne bana faydası olmayan şeylerden 😅
Stres atarsın, heyecan yaparsın, iddiaya girersin rakip takımı destekleyen kişilerle 😂 eğlenceli olur 🤔 bir dene bence. Bundan sonra trabzonspor taraftarısın 😂 kanın bordo ve mavi akıyor. Ona göre 😂
🤦🏻♀️benlik değil ki bunlar sıkılırım ben
Sıkılmadığın bir şey de yok herhalde 🙄
🙄bilmem ki düşünmem lazım
Olmuyor ama böyle 🙄 ne sorulara cevap veriyorsun ne söylenenleri uyguluyorsun 🙄
🤦🏻♀️ama benim suçum yok ki
Ben miyim suçlu 🙄 senin suçun tabi hepsi 🙄
🙄ama milletin içinde de her soru yanitlanmazki
Gizlisin zaten ne olacak ki 🤔 ayrıca üzerinden bir ay geçmiş olan bu soruya kimse göz atmaz 😂korkacak şey yok. Gönül rahatlığıyla söyle kendi hakkında ne biliyorsan 😂
😂benim gibi birine denk gelirse uluorta her şey dökülmüş olur
Senin gibi biri mi 🤔 sen nasıl birisin ki 🤔 zengin biri ol lütfen 💵 🤑
😂😂fasfakirim
Kader ortağım 🥺🥺
😂😂Allah bize zengin eş nasip etsin
Aramalara devam. Pes etmek yok. Unutma, zengin eş bulan diğerini de düşünecek. Eşinin zengin kankilerinden filan birini ayarlayacak 😂