Okumadığım için pişman değilim. Kendimce haklı sebeplerim vardı. Ben de isterdim ekonomik özgürlüğüm olsun, kendi ayaklarımın üzerinde durabileyim ama olmadı işte...
İyi ki yapmışım dediğim çok fazla şeyler var mesela iyi ki sildiğim insanlar oldu iyi ki ortamı azalttım hiç birinden pişman değilim eğer pişman olsaydım gidip konuşuyordum en kısa zamanda ama o kadar yaşamıyorum ki bunu resmen vicdanım rahatladı meğersem hayatımda ne kadar boş insan varmış ki hepsi kalabalık yapıyormuş bu arkadaş ortamına o yüzden sebepsiz yapmadım bir sebebi vardı bu yaptıklarımın çok haklıydım her türlü o yüzden alnım da ak
Yaşamım boyunca pişman olmadım çünkü her şeyi bilerek isteyerek ve o an ne gerekiyorsa onu yapmışımdır. Sadece tecrübe kazanmış olurum. Aynı taşa tekrar tekrar takılmamayı öğrenirim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Doğduğuma yaşadığıma pişmanım şu * hayatta ama iyi ki bir sürü sokak kedisini besledim, okşadım, kucağımda uyuttum, öptüm, kokladım... İyi ki yaptım be...
Sevmek tabiki. Yine olsa yine severim derdim. Çünkü, sevginin yeri bir başka. İçimden geldiği gibi yaşamak, keyif yapmak bunlar da hiç pişmanlık yaşamıyorum. Pişmanlık duymam gereken bir kaç mesele var ama onların kontrolü benim elimde olmadığı için bunlarda da pişman değilim. Kader beni buraya sürüklemiş ise buna itiraz edemem. Sabırla geleceğe bakarım sadece. Yine olsa, yine severdim derdim ben. Bunun üzerine de pek diyecek sözüm yok. Sözün bittiği yerdeyim.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Yaptığım hataların farkına varıyorsam eğer ve bu hatayı karşı tarafın hak etmediğine inanıyorsam özür dilerim.. Bundan da gocunmam.. Hayatımın geneline bakarsam yaptığım bir çok şeyden pişmanlık duymuyorum.. Pişmanlık kötü bir his bence.. İnsan ne olursa olsun hatalarıyla ve sevaplarıyla kendini sevebilmeli.. Yoluna kendiyle barışık devam edebilmeli.. Pişmanlıklarla dolu bir hayat ziyandır bana göre.. O sebeple en güzeli ders alıp yola devam etmek.. Keyifli geceler..
Ben hayatımda hiçbir şeyden pişman olmadım pişman olacağım şeyleri de yapmayı tercih etmedim es kaza yaptıysam eyer ki benim hatam derim yine de pişman olmam
Detayı okumasaydım bu soruya onlarca cevap verebilirdim. Ancak detaya göre konuşacak olursam o noktaya henüz hiç gelmedim. Bundan sonra beni bu noktaya getirecek bir şey olur mu onu zaman gösterecek.
Uçmak, dalmak, gezmek. Kötü şeyleri de fazlasıyla yaşadım. Pişman değilim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu yaşıma kadar tek bir şey için pişmanlık duydum geriye almak isterdim zamanı o derece ama benim elimde olmayan bir sebepten dolayı pişmanlık onun haricinde hayatımda pişmanlığa yer yok