Özellikle kadın beyniyle ilgili çok kitap okudum. Hem bu kadar kompleks bir yapıda olup hem çekici olması, dakikada erkekten daha fazla şey düşünebilmesi kadındaki cazibeyi çok artırıyor.
Kadınları çok seviyorum. Girdikleri işler temiz oluyor, saçları hep temiz kokuyor, kombinleri çok şık oluyor. Kadınlardan çok sey öğrendim.
Erkekler o kadar derin değiller. Hiç erkek arkadaşım yok. Kadınlardan ilişkiler konusunda, hayat konusunda çok şey öğrendim.
Halide edipin de dediği gibi bir kadın hem zehir hem bal etkisi yaratabilir, senin yaklaşımına bağlıdır. İstisnalar elbette vardır ama şeffaf bir gözle görene her şey açıktır.
Sadece cinsel olarak yaklaşan bir erkek için kadın tatmin edici olabilir ama onun çocuksu ruhuna ne kadar inebilirsen sana ruhunu verir. İstisnalar vardır belki ama bu çoğu kez doğrudur.
Geçen yemek yerken yavru köpek geldi masum masum bakıyordu dönerin kokusunu almıştı o bakışlar muhtaç olması eline bakması çok duygulandırdı beni zaafım olsa gerek dayanamadım Yinede ekmeğin hepsini ben yedim vermedim çubukla kovaladım
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Şu hayatta bulunduğum bir zaafım aklıma gelmedi. sadece biri sevgi gösterdiği zaman ona karşı kırgın kalamıyorum ya da kolay affedebiliyorum. ama gerçekten değer verdiğini hissedersem.
Duygularım. Beni incitmek çok basit yine de bu örgü bebeğe iğne batırmaktan farksız. Canım yanıyor biracık sonra geçiyor, benim yapılışım deliklerin birleşmiş hali, tümüyle zarar vermek zor. Fotoğrafa maşallaah 😍🩷
Sadece yardım isteyen insanlar başka zaafım kalmadı sağolsun her gelen giderken bir iyi niyetimi kopardı gitti. Ne güzellik ne fizik ne çekicilik hiç bir önemi kalmadı, sadece samimiyet kaldı inanmak istediğim.
Hayvanlara olan sevgim Pahalı giysi ve makyaj malzemeleri
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Benim de muhtemelen gorseldeki gibi tatli sirin seylere bayiliyom mesela kedilere de bayiliyom cok guzeller cok tatlilar onlari gorunce de kafayi yiyorum mincik mincik sevesim geliyor