Evet bazen o kadar çok şeyi yutmak ve tutmak durumunda kalıyorum ki. Karşımdakinin bir duvar ördüğünü de görünce kurtarıcım "neyse" oluyor. Sanırım kırıldığımı ifade etmenin en kolay yolunu seçiyorum. Bazı anlar fazlasıyla hassas ve kör bir kütük alıngan geçtiği için içimizi ağlamak gibi temizleyen şeylere emanet ediyoruz. Bir trip hali gibi algılanıyor olsa da peki ve tamam demenin de altında onlarca şey yatıyor. Neyse... Ben daha uzatmıcam anladın sen zaten beni 😄
Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
Neyse diyorsam ya uzatmak istemiyorumdur ya da neyse dedikten sonra neler olacağını görmek istiyorumdur.. Anlam yatmıyor hayır ben genelde çat çat yüze söylerim ne diyceksem ya da susarım.. Karşı taraf anlama kabiliyeti varsa anlar yoksa da sussun zaten.. Keyifli günler..
ben neyse değil de ''onu geç'' ya da direk s*ktir et diyorum ama evet genelde anlatmak istemediğim uzun, acılı, yorucu ve yeniden gündeme gelmesi çok gereksiz şeyleri anlatmamak için kullanıyorum zira geçiştirmek istediğim de konuşmuyorum boş boş bakıp kaşlarımı havaya kaldırıyorum sıfatsız bir yüz ifadesi ile.
Konunun bir çok tarafını bilip emin olup aynı zamanda karşımdaki kendini akıllı sananla paylaşmak istemediğim için. Bazı dersler, daha fazla konuşarak giderilmez.
Çoğunlukla geçiştirmek amaçlı kullanıyorum.. Uzun süren konuşmanın ardından karşı taraf aval aval bakınca da ‘neyse’ kelimesi çıkabiliyor ağzımdan. Duruma göre değişiyor tabii.