Kötü niyetli bir insan mıyım?

Sanırım kötü niyetli bir insanım. Yani insanlara kötülük yapmam evet ama düşüncelerim kötü. Sadece belirli insanların iyi niyetlerine inanıyorum. Popüler insanlarla falan sohbet ederken tüm iyi niyetleri sahte geliyor. Bir tane popüler arkadaşım var benim. O da bana çok sahte geliyor. Erkekler sırf ona aşık olsun diye gereğinden fazla yakınlık kuruyor. Dikkat çekmek için her konuda yalan söylüyor. Yalnız kaldığında nefret ettiğini söylediği kızla bile sohbet ediyor hatta bizim sırlarımızı anlatıyor. Neden diğerleri sırlarımızı anlattığını göremiyor. Kız kulağına bir şeyler fısıldıyor ve bize bakıyorlar. Sonra arkadaşım akşam gelip şunu bunu herkes öğrenmiş su söylemiş diye masum birilerine yalan atıyor. Her konuda kendini üstün görüyor. Biri ondan daha iyi olduğunda o kişiyi aşağılıyor. Ama tabii çıkarı varsa başka. Eğer karşısındaki popülerse o kişiyi her konuda över çünkü işine geliyor. Sırf karşısındaki ona yakın hissetsin diye ilgili davranıyor. Arkadaşımız cüzdanını kaybetti üzgündü. Kız resmen fırsatçı. Sen üzgün olunca ben de çok üzüldüm diye oturup acıların çocuğu rolüne girdi. Hayır duyguların sahte kızı defalarca sattın şimdi gelip çok üzüldüğüne inanmamızı bekleme. Ama garip olan da ben hariç herkes kızın melek gibi olduğunu düşünüyorlar. Belki de ben kötü olduğumdandır
Kötü niyetli bir insan mıyım?