Kızlar yakışıklı erkeklere karşı neden bu kadar basit siniz?

Ailem harici hiç kimsenin sevgisine ve konuşmalarına güvenmiyorum hepsinden igreniyorum. Bütün insanlara da kızgınım kötü insanları bu kadar çok sevdikleri için yolda herhangi bir kız veya kadının sarkıntılık etmesinden ve yakışıklı gördükleri için bu kadar basit olmalarına igrenip tiksiniyorum ve bu yüzden yalnızım yıllardır. Ben daha küçükken insanlar tarafından dışlanırken şimdi ben insanları dışladıgımı düşünüyorum ama Bi gerçek şu var ki etrafımda seçip veya dışlayabilicegim ailemden başka herhangi biri yok. Bunun aklını kaybettiricek kadar zor olduğunu söyleyebilirim. Sokakta ve gerçek yaşamda kızlara tiksinerek bakıyorum onların bu kadar basit olmalarına kızıp kendimi yalnızlığa mahkum ediyorum. Sanki kendimle Bi zorum var ama bunu tam olarak çözemedim. Ve bunun sonucu ise geceleri bu yalnızlığa daha fazla dayanamayıp instagramdan tanımadığım kızlarla tanışmaya çalışıyorum karşılığında kalan cevapsız sorular. Bunu yaptığım için kötü Bi insan mı oluyorum? Sapık mı oluyorum nedir benim sorunum. Tüm bu insanlara karşı nefretim neden ve erkeklerin bana karşı olan sanki onların hayatını mahvetmişim gibi bakmaları neden? Neden yolda. Karşılaştığım kızlar yanına gitmem için basit nnumaralar yapıyor ama instagrsmda cevap vermiyor neden böyle?
Önüme gelen her kızla yatmadıgım için ya da yolda bana asılan kızlara karşılık vermediğim için mi böyle oluyor. Tam olarak sorun nedir. Sanki utanıyorum bu yaptıklarımdan sanki yüz kızartıcı bir suç işlemişim gibi ama aynı zaman da tüm insanlardan igreniyorum karşılığında bir ceza almıcagımı bilsem insan öldürebilirim
Kızlar yakışıklı erkeklere karşı neden bu kadar basit siniz?