Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüvensizlik değil türk kızı olduğu için ne yapacağı belli olmuyor güzellik derken neye göre kime göre bu 10 kilo boya sürüp ağda yapıp ortalığa çıkmakla güzel olunmuyor yabancı güzel kızlar olsa sorun yok istediğin gibi yürü
07 Yorumla
Soran+1 yılDaha bir kere bile yurt dışına çıkmamışsındır geliyorsun burada boş boş konuşuyorsun. Sen sanıyor musun ki diğer ülkelerde her şey çok farklı güllük gülistan.. istiyorsunuz ki her yürüdüğünüz kız size baksın. Ama onlar da kendine göre kişiler istiyorlar ve haklılar herkes seni sevecek ve beğenecek değil hemen burada yabancılar şöyle yabancılar böyle diye saçma argümanlar sunma
- +1 yıl
Yapma bee üzüldüm şimdi :(
Soran+1 yılNe yapalım hayat acı biraz : (
- +1 yıl
Ahh kezbanuss ahh işte bu yüzden her zaman yabancı kızlar olacak sizin için çok üzücü
Soran+1 yılTamam şimdi jett ile 60 kill almaya gidebilirsin obez
- +1 yıl
Kezbanuss hayal dünyasından çık ondan sonra gel olmayan beynini gösterme oraya buraya sen daha beyinsizi var mı diyecem yok zorlasam bulamam seni tebrik ediyorumm bu konuda :D :D
Soran+1 yılSen de oyun dünyasından çık öyle gel.. ve ilginç bir gerçek Reyna Jett falan normal insanlara benzemiyor görünce şaşırma diye söyledim
En İyi Cevaplar
Aslında Türkiye de böyle bence çünkü burada yaşayan insanlar özgüvensiz yetişiyor biz yapamayız kültürüyle büyümüşüz üstüne bide aileler kızla erkek takılamaz diye yetiştirmişler açıkçası çekingen bir nesil var ortada ki bende onlardan biriyim kızla konuşamam bile neredeyse
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılBu kız bana bakmaz diyorlar çünkü kendilerini beğenmiyorlar ve yetersiz görüyorlar ek olarak maddi sorunlar eğitim iş eksikliği karakter kişilik genel kültür eksikliği devreye girince gidip kendi denklerinde bulmaya çabalıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılGüzelliğe bakmıyorum ben, güzel olduğunu zanneden kızlara karşı hiç ilgim yok, kadınsı doğal sempatik akıllı kızlar görünce çekiniyorum, korkutucu bir asaletleri oluyor
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Cünkü bizim tecrübelerimiz varda ondan. O bize bakmaz diyoruz ve bosuna kendimizi yormuyoruz. Niye yoralimki yani kendimizi niye ateşe atalim. Bizimde onurumuz gururumuz var. Ben başka bir ülkede yaşadiğim icin. Türkiye ya da herhangi bir Ülke olsun olmasin. Hic farketmez. Türk Kizlar hep ayni kalir. Havali egolu. Onun icin dünyayi yakman lazim falan . Hee daha ne istersin isterseniz kahvede hazirlayalim. Bide ben biliyorum. Biz Türk erkekler onlarak egolarini uyandirdik. Ama bu bizim sucumuz olduğunu hic ifade etmez. Onlarda tepki veya karci cikabilirlerdi. Ama tepki göstermediklerine göre. Hoşlarina gidyor demekdir.
Inan bana Türk Kizlarim HEPSI yakinda bekar kalacak😂. Sonradan kabahat bize patlicak nedense214 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında sana cevap bile vermeyecektim ama.. Kardeşim istersen bu tipinle dünyanın en tipsiz erkeklerinin yaşadığı ülkeye git yine dikkat çekemezsin :D ya ulan Türk kızları falan filan diyorsunuz da şimdi şu tiple de çıkmak istememekte haklılar sanki be kanki..
- +1 yıl
Ben güzelim falan demedim. Sen hep nedense insanlari Tiplerinle yargiliyorsun. Kücük düşürmek icin. Cünkü başka bir cevap bulamiyorsunda ondan. Neden böyle konuşuyorsun sana cok mu şirkinsin dediler tatlim. Sen önce gercek yüzünün göster. Neden gizlisin gercek yüzün yokmu. Bizlen konuşmaya. Birazda biz seni yargilayalim. Korkuyormusun yoksa😢
Soran+1 yılTipinle yargılamamın sebebi kendini olduğundan farklı görmen. Verdiğin saçma yanıta sadece bu cevap yakışabilir. Sana mantıklı açıklama yapsam da anlayacak kapasiten yok. Şu tipinle de kriterlerini düşür bence olayın Türkle onla bunla alakası yok seninle alakası var
Soran+1 yılUlan model kızlar bakmıyorum diyorsun 🤣 hadi sana biri çok yakışıklı dedi diyeceğim o yüzden bu havalara girdin diye düşüneceğim ama annenden başkası da demiş olamaz ki
Soran+1 yılHerhalde her merhaba dediğin kızı flört olarak saymışsın :D
Soran+1 yılYa kardeş senin hayatında takılabileceğin tek kız var o da cansız mankenler.. acaba model derken onlardan mı bahsettin. Reis onlar insan değil ya haberin olsun
Soran+1 yılKulakları yaptır knk belli ki çok çirkinsin lafını çok yakışıklı olarak algılıyorsun kulaklar yüzünden
Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Ben sevdiğim kızın karşısında dilim tutuluyor beyin fonksiyonlarımi yitiriyorum güzelliği karşısında bu şundan oluyor yanlış bir şey yapmamaya çalışıyoruz en iyisi olmaya çalışıyoruz onun karşısında eğer bunu yapacak potansiyel görmediğimizde de adım atmıyoruz
00 Yorumlaukraynalı ise çekinirim ingiliz ise daha çok çekinirim bizim memleketin kızı ise direk uzaklaşırım. güzeli de çirkini de kendini prenses sanıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılBunun nedeni siz olmayasınız
- +1 yıl
slav kadınları asil ve görgülü oluyor nişan kına düğün gibi saçma sapan adetlerle erkeklerini borç batağına itmiyorlar. Yetenekli oluyorlar her işi yapıyorlar. tabi onlarda kız oranı yüksek erkek oranı düşük olduğu için kocalarının kıymetini biliyorlar dua edin türkiye de doğdunuz abaza erkeklerin arasında kendinizi prenses sanıyorsunuz. her yıl avrupaya bir tren turu yapılması lazım türk kızlarını bu trene bindireceksin avrupalı asil kadınları görecekler.
Soran+1 yılSeni bir Türk kızı baya baya üzmüş. Bir kere düğün kına vesaire sadece kızların isteği üzerine yapılmıyor. Şahsen benim sevgilimle sürekli konuştuğum bir konu var o da düğün yapmak istemediğim o parayla farklı farklı hayaller kuruyoruz. Ama onun ailesi ısrar ediyor bu konuda. Slav kadınları daha doğrusu soğuk iklimlerde yaşayan insanlar genelde güzel olur erkekleri de kadınları da boylu posludur. Bizim ülkeye kıyasla bu konuda daha şanslılar evet ama olay sadece bununla bitmiyor. Daha nadir çıkıyor olsa da Türklerden de çok güzel kadınlar ve erkekler var ve gayet aklı başında olanları da.. O yüzden ben milliyetinden çok insanın kendisine bakılmasından yanayım. Ayrıca genelde tipleri kötü olan erkeklerden bu tarz şeyler duyuyorum. Sen öyle olmayabilirsin fakat lise dönemlerinde özellikle ergen erkeklerin özgüvensizlikleri bu tarz muhabbetleri açıyordu hep.. Sonuç olarak milliyete göre değil kişiliğe göre yargılamanı tavsiye ederim.
Soran+1 yılGüzelliği sarışın olmak ve renkli gözlülükle değerlendiriyorsun. Az çok kafa yapını anladım senin.. Sana da hayatında başarılar.
+1 yılE çünkü o kız büyük ihtimalle bütün erkekleri eliyle itip ego kasacak, o yüzden de kimse uğraşmak istemiyor doğal olarak
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte böyle düşündüğünüz için yanılıyorsunuz
- +1 yıl
Öyle oluyor ama. Ben açıkçası benzer birşeyler yaşadığım için hiçbir kıza ilk adımı atmıyorum. Onlar atarsa atıyor, atmazsa kalıyor. Umrumda da değil. Kimsenin egosunu şişiremem
Soran+1 yılSana hep öyleleri denk gelmiş demek ki
- +1 yıl
Sanmıyorum. O yüzden iltifat bile bir kıza edesim gelmiyor çoğu zaman. Çünkü ego, gurur kibir yapıp aşağılıyorlar birde
Soran+1 yılÖyle olmayanlar da var benim çevremde de senin söylediğin gibi insanlar daha nadir. Şunu da söylemem gerekiyor ki o kızları o hale getiren de yine erkekler abazalıklarından dolayı böyle oluyor
- +1 yıl
O da doğru. Erkeklerin %99 u bu kafada olunca kızlarda böyle oluyor. Önüne gelene yavşıyorlar
+1 yılÖzgüvensizlik hele de erkek tipsizse bırak konuşmamayı kızın gözlerine bakamaz yere bakar yüzü kızarır
08 Yorumla
Soran+1 yılAma belki karakteri çok iyidir ve kız onu çok sevecektir denemeden bilemez.. keşke gidip konuşsa en azından içinde ben neden bunu yapmadım diye bir üzüntü kalmaz
- +1 yıl
Vallahi bende öyle bir erkeğim, açıkcası övünmek için demiyorum ama sigara içki kumar karı kız gibi şeylerim yoktur ama, hangi kız olursa olsun en çirkin kız da olsa konuşmaya çok utanırım ve çekinirim zaten beni takmayacak beni sevmeyecek diye hiç vakit kaybedesim gelmiyor
Soran+1 yılOlur mu ya öyle şey. Eminim ki seni de sevecek olan bir sürü kız vardır sen bence çok yanlış yorumluyorsun :) ileride aşarsın umarım ortamlara falan girmeye çalış. Yazından bile tatlı bir insan olduğun anlaşılıyor
- +1 yıl
Vallahi ne olduğumu ve ne olacağımı bende bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki o da çok tipsiz olduğum yani öyle duygu sömürüsü olsun diye demiyorum veya muhabbet olsun diye geçekten Berker bir yüzüm daha doğrusu tamamitle berbat bir bedenim var ama iyişin iyi yani sağlığım yerinde ama beni tipe bakmayan kız bile zorlasa ya sever ya sevmez arası 🤣
Soran+1 yılKıyamam sana ya :)
- +1 yıl
Güzel sözlerin için teşekkür ederim güzel insan
- +1 yıl
Güzel insan mı? Diğer yorumlarını okumadın galiba.
- +1 yıl
Çirkin insan mı
Tamamen senin hüsnükuruntularından ibaret, gerçeği yansıtmıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılAslında senin tipindeki birisi için gerçeği yansıtıyor olması gerekiyor
Soran+1 yılBen senin yerinde olsaydım buraya kendimi koymazdım.. sende de çirkin olduğun halde boş bir özgüven var işte
Soran+1 yılEmin ol çok güzelim Ama buradaki birkaç abazanın dikkatini çekmek isteyecek kadar ezik değilim.. Sen de kaldır bence görüntü kirliliği yaratıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı.
+1 yıl1.45 boyunda 85 kilo kızlar bile Adriana Lima tribinde bu ülkede biz ne yapalım.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle kızlar var gerçekten ama öyle olmayanlar da var. Ayrıca bu tek Türkiye'ye de özgü değil unutma.. Sen o kızları değil gerçekten kendini bilen kızları bulursan sıkıntı ortadan kalkar
- +1 yıl
Öyle olmayanlar da var evet ama olanları gördükten sonra olmayanları ayırt etmek zor. O yüzden çekingen kalıyor olamaz mıyız?
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bu kategoriye dahil değilim ama insanların konuşmamak için belirli ön yargıları, belirli sebepleri vardır yani
00 Yorumla
+1 yılHehe guzel buluyo aynen sankki baska kiz yok boyle bi halt sanmaya devam et kendini aferin
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi misin?
- +1 yıl
Senden hoslanan yok
Soran+1 yılSevgilim var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen çekinmeyip konuşuyorum MAŞALLAH diye :))
00 Yorumla 1000 tane erkekle aynı ortamda çalışıyorum sence bundan olabilir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzellerle çıkıyoruz sadece. Güzel olmayıp kendini güzel sanan kızların egosunu neden tatmin edelim ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sokak da erkeklerin kolunda neden çirkinleri görüyorum hep?
Cevap sahibi+1 yılOnu onalara sorman lazım
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Neden kemdimi ezdiriyim nakar gecerim dengimi buldunmu denerim
00 YorumlaGüzel kız görünce kalbimiz tekliyor heyecan yapıyoruz. gidiyoz yanına konuşmak ayarlamak için. Ama alakasız ilgisiz anlamsız birsryler diyip geri dönüyor.. heyecan yapıyoz.. sonra diyoz ulan ben bunu demiyecektimki tüh şansım sıvışıp gitti
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D o da insan ya heyecana gerek yok bu kadar
arizona kertenkelesiyoz biz bocım dabacana olsum yrterki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkimisi sapıtıyo evet.. özgüvensizlik birazcık, birazcık da gözünde büyütmek
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu sormakda amaç ne? Başkalarını aşağılyaıp hazz almakmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılKendini bilmezleri tespit edip egolarını söndürmek. Şu yorumlardan bile ne kadar egolu olduklarını anlayabilirsin. Adam çirkinin önde gideni bir de manken kızlar diyor ortalıkta dolaşıyor komik anasını satayım ya
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Diğer güzel kızlara ayıp etmiş gibi hissediyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılbenım oyle bır sorunum yok dunyanın en guzel kızıda olsa gıder konusurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılReddediliriz sapık der bağırır dalga geçer küçük düşürür vb
00 Yorumla
+1 yılUtangaçlık var bende mesela nefesim kesilir kekeme gibi konuşurum sonra düzelir
00 Yorumla
+1 yılBenim ki konu açılırsa sünnet oldunuz mu diye sorarsa ondan çekiniyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Niye biz konuşuyoruz siz konuşun
17 Yorumla
Soran+1 yılReis o zaman yine konuşacak taraf sen oluyorsun
Soran+1 yılTürk erkekleri çok egolu biliyor musun yanlış anlama sen dahil değilsin
Soran+1 yılO zaman seni de dahil ediyorum
Soran+1 yılDoğru :/
+1 yılçünkü vardır onun gt. bir sapı diye
08 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
yani her güzel kızın bir sevgilisi mutlaka vardır
Soran+1 yılKısmen doğru
- +1 yıl
birde güzeller bize bakmaz o da kendi dengine göre birini ister arzular diye düşündüğümüz için genelde uzak duruyoruz
Soran+1 yılBurada insanın kendini bilmesi çok önem kazanıyor. Öyleleri var ki güzel olmadığı halde kendini prenses sanıyor. Maalesef bunu yapanlar da abaza erkekler
- +1 yıl
şöyle bir durumda var kıza bakıyorsun manken gibi bebek gibi yanında ki erkeğe bakıyorsun beş para etmez giyimi ile hal ve hareketleri ile çapulçunun teki ile oluyorsunuz
Soran+1 yılİşte senin bahsettiğin o erkek tipleri benim soruma gelenler. Eğer okursan fark edeceksin ki kendileri tiplerine bakmadan çok güzel kızları istiyorlar. Eğer kız bir şekilde buna kanıp sevgili olduysa da bu şekilde düşünceler ortaya çıkıyor. Yani her iki türlü de kötü olan kızlar oluyor. Bakmazsan kezban oluyorsun bakarsan embesil aptal kendi değerini bilmeyen birisi. Bir de yorumlardaki gibi çirkin erkeklerle çıkınca insanlarda şaşırıyor bu kız bu erkeğe nasıl bakmış diye düşünüyorlar. Sanırım insanları dikkate almayacaksın tek çözüm yolu bu
- +1 yıl
aynen her denilene kafayı takar isek zaman geçmez ama gene de seçici olmak gerek davul bile dengi dengine
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEgonuz tavan diye muhatap olmuyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılAy götüm
Soran+1 yılBunu yapan da sizsiniz
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç çekinmeme aksine daha cüretkar olurum
07 Yorumla
Soran+1 yılHelal len
Soran+1 yılOy oy oyy
Soran+1 yılBebiş ne kadar güzelmiş
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ön yargıdır. Malum tc kızı çirkin bile olsa egolu
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapan sizsiniz dostum
Soran+1 yılSende nasipleniyorsun maalesef..
Soran+1 yılBu senin suçun olmayabilir ama maalesef hemcinslerin yüzünden sen de nasipleniyorsun
özgüven mi bıraktınız millette
01 Yorumla
Soran+1 yılSen gidip de çirkinin alası olup bir de kendini çok farklı yerde gören kızlara yazarsan tabii özgüvenin kırılır
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıltam tersi daha istekli giderim
00 Yorumla
+1 yılsen güzel misin
00 Yorumla- Daha fazla (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem