Canım dediğin, canına can katanlar daha sonradan yılanlaştılar mı? Bu mükemmel cumartesi gecesinde Güllü dinlerken aklıma geldi. Sahi canım dediklerimiz oldu mu yılan? Görsel Şahmeran dizisine aittir..🦁
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Elbette mümkün. Herkes için geçerli bu. Bir gün hissedilen hisler biter ya da o kişi artık çıkarlarımıza uymaz veyahut biz onun çıkarlarına uymayı bırakırız. Ardından da içimizdeki yılan ortaya çıkar.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Yılan değilde yok oldu önceden vardı kızıyordu ediyordu ama bir şekilde tepki veriyordu artık hiç yok keşke yine olsa bana küfür etse hata yaptığında kızsa bunu defalarca kez böyle yüzüme vursa Ama yinede bir şekilde duysam yani bilsem yaşıyor bunu bilmemek daha kötü bir şey
Canım dediklerim yılan filan olmadı doğru kişilere canım dedim. Arkadaşım dediğim bazı soysuzların yanında yılanlar çok masum kalıyor. Onların gömdüm hafızamdan sildim..
hayır, yılanlık potansiyeli taşıyan her kezi ilk celsede eledim, sınırları çizdim (geçecek yürekte ya bi deliye aittir ya da bi ölüye) yanımda koynumda yılan beslemedim bu güne kadar inşallah ta hiç beslemem.