Üzüldüğümüzde mutluyken her duyguda herkesin icinde bi sarılma ihtiyacı vardır tanımadığınız birini agliyorken görseniz yanina gidip teselli edip sarilirmisiniz?
Bizim toplumumuzda sarılmak en samimi duygudur hic tanimadiginiz birini ağlıyorken gorseniz sarılırmisiniz?
Hayır sarılmam ama konuşurum elimden geldiğince Yardımcı olmaya çalışırım Başıma geldi çünkü dikkatimi çekmek isteyen kız ağlamış numarası yapıp ona gelmemi sarılmamı istedi ama ben ise karşılık vermedim uzak durdum sarılmam için özel olması hak etmesi gerek herkese sarılınmaz en azından ben böyle düşünüyorum
Hayır, buna cesaret edemem. İsterdim ki toplum içinde sarılmak yanlış anlaşılmasın fakat tanımadığım birine sarılmak büyük sorunlar doğurabilir.. Gerek yok yani.
Eskiden olsaydi olurdu cok degisti toplum ya insanlar nefislerini tutamıyor... Peki sana sarilmak istenilse sen ağlıyor olsa biri gelse dertlesse sarilsa izin verir miydin?
Artık insanlar bir iyilik yaparken acaba arkasında başka bir şey var mı diye sormadan edemiyoruz. Dikkat etmek gerek, bir de giden para için ağlamayalım
Ya sarılmak güzel bir eylem destek duygu paylaşımı ama her önüne gelene sarılmaya kalksak ömür kısalabilir malum ülke şartları 😬 ama gel sarılalım sevdim seni 🙃
Yardım etmek isterken istenmeyen durumla karşılaşmak kötü olur. Mesela ağlayan çocuğa denk gelinse durumunu öğrenmek ve yardım etmek lazım fakat dışardan art niyetli düşüncede olan vatandaşın tepkileri ile karşılaşmak mümkün.