Az konuşan çok dinleyen insan hakkında ne düşünür sunuz?
Bu ben oluyorum da😅
Bu ben oluyorum da😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sessizliği severim ama tepkisizlikten hoşlanmıyorum. İyi kötü konuştuklarımın karşıya doğru biçimde ulaştığına dair bir dönüş, bir işaret almak isterim sözlü veya beden diliyle.
Örneğin sen konusuyorsun o fikir veriyor
Fikirleri hoşuma gidiyorsa benim için okeydir ;) Ancak biraz zaman geçirdikten onun da açılıp kendini anlatmasını isterim.
İnsan nerede susacağını nerede konuşacağını bilmeli. Sürekli sessizse ortak konumuz yok diye düşünür uzaklaşırım. Çünkü sessizlik bazen iyiyken bazen sıkıcı hale gelir.
Cevap
18Cevap
Severim Onlar bana farkli gelir cunki her insanla konusmazlar aslinda cok eylenceli pozitiv enerjili olanda olur ama bunu disa sergilemezler ev ortaminda rahat olduklari zaman konusurlar gulerler eylenirler ben kendimde disarida her kesle konusmam kolec arkadaslarim beni sesiz biliyor
Bende öyleyim hatta neredeyse hiç konuşmam çekingen olduğumu sanıyorlar ama aslında hiç bir tat almıyorum sohbetlerinden tek derdim kaçmak.
Kafa dengi olmayınca sohbette sarmiyor
İşkence gibi akşama kadar çalışıyoruz birde bunları dinlemek zorunda kalıyoruz.:)
Fazla konusmak iyi bişey degil sevilen yerde cok göze batarsın tabiri caizse susta dinle adam sansınlar dıye bi tabir vardır herşeye atlamıycan yerinde ve özünde konusmalısın
Tehlikeli insanlardır özellikle ikizler burcu olup senin gibiyse hemen uzaklaşmak lazım öyle insanlardan
ciddi ciddi anlattığım şeyi yorumsuz bir şekilde dinler hep ben konuşur hep o dinler durumu olursa bir yerden sonra sıkılırım
Karşımdaki anlatmak istediğini anlatır bende dinlerim tekrar soru sorup konuşmasını sağlarım😀
bu bir yerden sonra güzel olmuyor bende sanki karşımdaki beni dinlemiyormuş öylesine vakit geçiriyormuş gibi hissediyorum ya da anlattıklarım canını sıkıyor diye düşünüyorum
Öyle hissetmen doğal ama karsidaki seni dinlemekten hoşlanıyorda olabilir çok ve boş konuşmadığın şartıyla😀
yine de bu beni tedirgin etmiyor değil yani
Severiz insan olarak
Ama aşık olur muyum
Olsa bile ne kadar sürer bilemem
Az konusan insan da bayar cok konusanda.. ben yerinde konusup bos yapan kisiyi tercih ederim sjsjs
Kimi sessiz ama içten pazarlıklı, kimi sessiz zararsız. Bu tip insanları şöyledir diye kategorize edemeyiz
Sinsi yılanlarr😂😂 diye adlandırıyorum kendi çapımda sizi tanımam ama genel olarak sesizler cok fenaa oluyor
Sinsi demeyelim de akıllı diyelim😀
Hayırr kurnazz diyelim🤝
Oda olur
En sevdiğim model
kafa açmaz ağrıtmaz mis
Çok iyi dinleyici çok iyi fikir verendir
Severim, sessizlik iyidir
Benim gibi, sıkıcı gelebiliyor sanırım
çok konuşan laf ebesindene 10 basar
Aranıp bulunamayn kan bence
Öyle sanmıyorum ama olabilir de
Tarifteki insan ben oluyorum.