Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Genelde herşeyin doğrusunu söylemek isterim ve bunu severim. Bazen insanlar doğrular yerine güzel ve cici yalanları istiyor. Kendi tercihlerine duyduğum saygıdan ben de onların istediği gibi davranıyor ve güzel bahaneleri üretiyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Cıks hiç bahane insanı değilim.. Ah bu benim sivri dilim :D Hiç lafımı sakınmadan çat diye söylerim.. Birine bahane sunmak onu daha fazla değersizleştirmektir.. Bunun bana yapılmasını istemediğim için başkasına da yapmam.. Hele ki saçma sapan mazeretler gösterildiği zaman anında uzuyorum ordan.. Hayır yalan söyleyecekler madem insan biraz yaratıcı olur :D Zekamıza hakaret ediyorlar bazıları resmen ona tutuluyorum :D Keyifli geceler..
Siginmam diyen katiksiz yalancidir. Hepimiz bazen bahaneler uretiriz karsidakini kirmamak icin, gecistirmek icin, tartismamak icin bazen bahaneler uretilir onemli olan sonucunun ne oldugu. Modun dusuktur evde sorun vardir arkadasinin partisine gidemezsin hastayim diye bahane uretirsin insaniz yahu masumsa yapilir ✌🏼
Yapamadığı zaman, ya da yoğun olduğu zaman öyle diyorlar.. Bahanelerin arkasına sığınmam. Daha çok net olurum fakat bazı mevzularda sığındıysam da kendimi kandırırım bu kadar basit :)