İkisini de mümkün mertebe uzak olsun diyebilirim. Çünkü ben çok konuşan erkeği sevmiyorum. Az konuşan da sevmiyorum. Nerede ne kadar konuşacağını bilen ve dolu konuşan bir insan olmalı. Konuda bilgisi yoksa sözü de olmamalı. Trip atma kısmına gelirsek te erkek trip atmaz. Kadınlar zaten trip makinesi gibi, ikisi de böyle olursa bir taraf diğerini onarayım derken arada yine tripler atmaya başlıyor. Arkadaşlık ilişkisi bile mümkün değil trip yapan erkekle.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Anlamlı konuşuyorsa konuşmak iyidir. Boş konuşan cıvık erkek sevmiyorum.. Yani burada kastım şu lakayt tavırlar, aşırı bel altı ve cinsiyetçi şakalar olmamalı.. Bunun dışında trip atan erkekten nefret ederim.. Ağız tadıyla kavga ediceksek neden olmasın ama trip ben bile atmıyorum ya. 😄 Keyifli geceler..
Çok konuşan erkek daha itici. Ben bir erkeğin çok konuşuyor olmasından aşırı rahatsız oluyorum. Kadınlarda alışığız ama erkekler üzerinde tahammül edilemez duruyor. Erkeklerin gözünde de kadınların çok konuşuyor olması rahatsız edici. Saygı duyarım.
Ikiside itici tercih etmek zorunda kalsam konusan tercihim olurdu Zira cok konusan ya yalan söylüyordur ya da gercekten iyi niyetlidir ve bunu anlamak uzun surmez. Ama trio atan cekilmez altindan her turlu insan figuru çıkabilir.
Ne hale geldik be yapandanbiz yorumlayanda ters oldugunu söyleyenden biz bizim bizden haberimiz yok oysaki aradaki yanlış ve sorun neydi oysaki bir bilebilsek