Sizi en son üzen şey nedir ve üzüldüğünüz duruma bir şey demek isteseydiniz ne demek isterdiniz?

Yakınımın beklemediğim bir davranışına şaşırmış ve üzülmüştüm, uzun süredir zaten sabrediyorduk alttan alıyorduk ama artık gerekli mesafeyi koyduk gereken tepkiyi gösterdim bir daha böyle bir şeye cesaret edebileceğini sanmıyorum. Hiç üzülmüyorum dersem yalan olur gamsız biri değilim hayatta üzüldüğüm şeyler elbet var, ufak tefek şeylere üzülmüyorum ama daha önemli şeyler moralimi bozabiliyor. İnsanların yüzsüz olması sinirimi bozar yaptıkları hataları kabul etmeden üste çıkmalarını yanlış buluyorum ama böyle insanlar var ne yazık ki.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben üzülmüyorum yaa genel olarak. Duygusuz bir robotum ben 😅
Umursamamayı, kafamda kurmamayı ve kimseyi gereğinden fazla düşünmemeyi çok isterdim cidden
Evet sorunlarımla kendim başa çıkabiliyorum ve gerçekten aşırı duygusalım ama karşımdaki kişi beni kırsa bile tek hareketinde affediyorum ya da ben haklı olsam bile barışmaya çalışıyorum. İçimden geldiği gibi davranmayı istiyorum ama içim bunları diyor. Yanlış aslında ama yapıyorum
Arada canım çok tatlı çekiyor yememek biraz incitiyor
maalesef diyecek bişey yok ki
Kendine gel derdim
Üzülmüyorum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş