Kişilik & Karakter Üzgünken neye sığınırsın? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Üzgünken bir şeylere sığınırız; yemek, müzik, arkadaş, kitap, aile… Üzgünken sen neye sığınırsın? Üzgünken neye sığınırsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kendime, sigarama, içkime, müziğe, geceye.. Keyifli geceler.. 2 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Müzik yemek film ve uykuya sığınırım. 2 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Üzgünken duaya sığınırım 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. ben üzüldüğüm zaman sadece kendime sığınırım tabi ki de baka kimsem yok zaten. sigara ve şarkılar da var tabi ki de 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Üzgünken nedense süt içiyorum ben ya sigara eşliğinde belki arka planda hafif bir caz ya da blues eşliğinde 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Süt yazınca aklıma film geldi, ismi; Leon. Orada da ana karakter, küçük kızla süt içiyordu 🙂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Günaydın, severim o filmi 🙂 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Müzik dinleyip yatağımda uzanırım ve uyuya kalırım zaten. 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Tabi çok düşünmekten uykuyu kaçırmazsak 😑 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Allah'a sığınırım hep, tek sığnağım gerçek manada yüce yaradan elhamdülillah 🤲🏻🕋 1 0 Yorumla
Unstoppablereader Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bolca çokçaaa yemek yiyip kusmak, kendimde enn nefret ettiğim şey budur sanırım ama uzun zamandır bırakamıyorum 1 4 Yorumla s Kimikio +1 yıl Yemek yemeyi anladım da kusacak kadar neden? 🙄 Yorumla Unstoppablereader +1 yıl Pişmanlık duygusu oluşuyor ve kusurak rahatlatıyorum kendimi aslında eskiden bulumia nevrozaydım ama tedavi oldum bu üzülünce sinirlenince yiyip kusmayı bırakamıyorum sadece Yorumla s Kimikio +1 yıl Geçmiş olsun sen yine de dikkat etmeye çalış çok yeme 😑 Yorumla Unstoppablereader +1 yıl Teşekkür ederim denemeye çalışıyorum Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kendime, yastığıma Çok ağladım babamı kaybedince yatağımda 0 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun Yorumla Manquer +1 yıl Amin. Eksik olma Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Hiçbir şeye elim ayağım dökülüyor moralim düşünce 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yastığım ve yorganıma 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uyku, en güvenli limanım…. 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Egoma🙄 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Film, dizi, müzik, anime falan oyunlar :D 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Allah a napim başka kimse dinlemiyor 1 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yemek tabiki 1 5 Yorumla s Kimikio +1 yıl En favori yemeğin? 👀 Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Sarma 😄 Yorumla s Kimikio +1 yıl Onun da yemesi zevkli, yapması meşakkatli kim saracak incecik 🤣 Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Ben tombik sararim parmaklarım gibi 😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl olsun sarmak da marifet 🤣 ben denemiştim kapanmamıştı bile Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hiçbir şeye sığınmam 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Dualara 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yıldızlara.. 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Müzik ve yürüyüş 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Müzik ve yemek.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendime, sigarama, içkime, müziğe, geceye.. Keyifli geceler..
Müzik yemek film ve uykuya sığınırım.
Üzgünken duaya sığınırım
ben üzüldüğüm zaman sadece kendime sığınırım tabi ki de baka kimsem yok zaten. sigara ve şarkılar da var tabi ki de
Üzgünken nedense süt içiyorum ben ya sigara eşliğinde belki arka planda hafif bir caz ya da blues eşliğinde
Süt yazınca aklıma film geldi, ismi; Leon. Orada da ana karakter, küçük kızla süt içiyordu 🙂
Günaydın, severim o filmi 🙂
Müzik dinleyip yatağımda uzanırım ve uyuya kalırım zaten.
Tabi çok düşünmekten uykuyu kaçırmazsak 😑
Allah'a sığınırım hep, tek sığnağım gerçek manada yüce yaradan elhamdülillah 🤲🏻🕋
Bolca çokçaaa yemek yiyip kusmak, kendimde enn nefret ettiğim şey budur sanırım ama uzun zamandır bırakamıyorum
Yemek yemeyi anladım da kusacak kadar neden? 🙄
Pişmanlık duygusu oluşuyor ve kusurak rahatlatıyorum kendimi aslında eskiden bulumia nevrozaydım ama tedavi oldum bu üzülünce sinirlenince yiyip kusmayı bırakamıyorum sadece
Geçmiş olsun sen yine de dikkat etmeye çalış çok yeme 😑
Teşekkür ederim denemeye çalışıyorum
Kendime, yastığıma
Çok ağladım babamı kaybedince yatağımda
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Amin. Eksik olma
Hiçbir şeye elim ayağım dökülüyor moralim düşünce
Allah’a
Yastığım ve yorganıma
Uyku, en güvenli limanım….
Egoma🙄
Film, dizi, müzik, anime falan oyunlar :D