Bazen beni çok sinirlendiriyorlar o zaman gözümü yumuyorum ağzımı açıyorum çenem bayağı bir düşüyor çok konuşur oluyorum bazen dilimden çok çekiyorlar bazen de çok susuyorum küsüyorum siniyorum. Hiç gıkım çıkmıyor genelde o zamanlar kırıldığım zamanlar oluyor ama böyle bir yumruk bir punch etkisi yaratabilir biraz sivridir çünkü dilim açık konuşmayı severim dobra olmaya özen gösteririm o yüzden içime atmayı da sevmediğim için dilime vurur zaten ben çok Susarsam dilim şişer✨🌿
Sivri dilli olduğum için çok dert yanan var ve en çokta ailem jfjk her zaman sivri dilimi ortaya çıkarmam sinirlendiğim ya da karşı tarafa uyuz olduğum zamanlarda yumarım gözümü açarım ağzımı...
Bonjour! Yok ben insanları kırmamayı neredeyse her şeyden çok önemsemeye çalışıyorum ve bu tarz şeylerin yaşanmasını istemiyorum. Bazen sivri çıkışlar yapabiliyorum tabi. İnsanlık hali. Her zaman insan kendini kontrol edemiyor. Tavsiyem de bu yönde. Saçma sapan tartışmaların, çatışmaların çıkmasını istemem. <3
Hayır, hiç çekmezler. Ben hep tatlı dille konuşurum. Baktım karşımdaki tatlı dilden anlamıyor, o zaman da susarım. Susmak sivri dilli olmaktan daha çok işe yarıyor ve aynı zamanda karşıdaki insanın kalbinin daha az kırılmasına neden oluyor. Ne gerek var insanların kalbini kırmaya?
Arkadaş ortamında bariz çekerler, iş ortamında tam tersi sessiz ve mütevazi takılırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır hiç çekmez. en ufak bir eleştiriyi bile lafı evirip çevirerek, en az kırıcı olacak hali ile, kırk takla atarak söylerim. Aslında bu huyumu sevmiyorum bazen ama benim de yapım böyle🤦🏻♀️