Her hangi bir olay ya da durumda hemen kendinizi organize edip harekete geçer misiniz? Olmam olamam dedim, içlerinde duramam dedim, dışlarında kalamam dedim..
Yarı yarıya diyeyim, tamamen organize ya da tamamen boşvermiş değilim fakat bir şey yapacaksam bir an önce yapar o yükü üstümden atarım. Bazen küçük bir olay dahi fazla sarsılmama neden olabiliyor, işte öyle zamanlarda bir durup bakıyorum sadece, kolay karar vermem ya da acele etmem çünkü aceleyle verdiğim kararların sonuçları çok olumlu olmuyor bende, daha az hasar için, daha fazla düşünmem gereken şeyler yaşayabiliyorum fakat bunu uygulamam için net bir karar vermem yeterli. Yeterince açıklayıcı bir cevap oldu bence.😬
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Olayın ne olduğuna göre değişir organizasyon.. Genelde planlı hareket etmeyi severim.. Çünkü insan plansız programsız hareket etmek istese de belirli iş düzeni olduğu için her duruma hazırlıklı olmak durumunda.. Tabi ki istisnai durumlar da olabiliyor.. Yani planımız dışında gelişen olaylar da olabiliyor.. Bazen planlı bazen de akışa uygun hareket ediyorum denebilir.. Keyifli geceler..
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Normal derecede çok fazla değil. Ama takıntım vardır. Genelde kontrolün bende olmasını isterim her zaman. Panik olmadığım zamanlarda da bendedir aslında