başlık giydirmiş gibi oldu ama öyle değil 😀
neyse burdan derli toplu olanlara selam ederim 🙋🏻♀️
neyse burdan derli toplu olanlara selam ederim 🙋🏻♀️
Selam gadası 🙃
Hemen her insan bilerek ya da bilmeyerek evini dağıtıyor. Bende bu grubun içinde yer alıyorum. Bilerek ya da bilmeyerek evini her zaman dağıtan bir insanım. Ama ne kadar dağıtırsam dağıtayım evimi toplamayı temizlemeyi seviyorum.
sana da selam gadası 🙋🏻♀️
Cevap
14Cevap
Çok düzenli biriyim, takıntılı değilim ama çok dikkatliyimdir. İçim rahat etmiyor dağınıklıkta, zaten bir şey de yapamıyorum dağınık ortamlarda
Düzenliyim
OKB düzeyinde derli toplu biriyimdir aksi düsünülemez
Çok fazla derli topluyumdur, aksi halde olan bir evde, misafirlikte bile kalamam. Dağınıklık aşırı derecede rahatsızlık veriyor bana.
beni de :)
Düzenliyimdir. Eskiden düzensizdim, büyüdükçe düzenin güzel bir şey olduğunu anladım. Arada bir çorapları top yapıp, sepete basket atmaya çalışıyorum.
Her zaman için düzenliyim ama bazen değilim kolum kalkmıyor
olur öyle bazen
Aynen
Her zaman derli toplu bir insanım. Kendi yatağımı, kendi tabağımı ve kendi kıyafetlerimi hep ben toparlarım. Kimseden beklemem kesinlikle.
Dağınık pasaklı bide derler ki başak çok titizdir.. yalan işte
kız kardeşim de başak ve dağınık 😂
bana da hep başak mısın diyorlar titizim diye yok diyorum yayım ama yükselenim başak 😀
tabii bi bu şeyde baskın olmuş bende 😀
Ben biraz ortaya karışığım ya. Masam çok çabuk dağılır ama yatağımı mutlaka toplarim gibi gibi.
Derli topluyum canım sıkılında gardırobu boşaltır katlar tekrar koyarım falan, severim :D
Kendi içinde düzenli olan bir dağınıklığım da var, dağınık ortamda bir türlü odaklanamama sorunum da. Yani ortamdaki kalabalık bana aitse ne nerdedir bilirim öyleyse düzenliyim kxhxjx
Çok düzenli biriyimdir. Dağınıklığa gelemiyorum.
%50 pasaklı %50 düzenli 😀
İlkten dağınır sonra derli toplu
Evimde esya olmamasını isterim
Dağnıklık sevmem, derli topluyumdur.
Biraz dağınık ve pasaklı
Duzenli
Düzenliyim
düzenliyimdir
Duzenli
Düzenliyim baya
Derli topluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?