#SelammGençlikk 🍀 Tüm kâinatı kucaklayıp tüm canlılarla sohbet edebilirim, bu derecede çok sosyal ve dost canlısıyım ve insanlar başta olmak üzere tüm varlıkları merakla, tutkuyla düşünüyorum daima!! Bir yandan da yaşadıklarımdan ve insanlara dair tecrübelerinden şunu anladım, kalbim en kıymetli insanların korunduğu bir kasadır, hayatta kiminle selamlaşırsam selamlaşayım en önemli ve kıymetli birkaç insan haricinde kimse özümde ve kişiliğimde benimsediğim o kişi olamaz bu da benim az ve öz insandan yana olduğuma işaret ediyor.. #TubaSueda 🍀
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Az ve öz insan iyidir.. Kimseyi çekecek kafa kalmıyor bir yerden sonra.. Saçma sapan menfaat ilişkisi yaşayan insanlardansa yalnız kalmayı bile yeğlerim.. Arkadaş çevrem var fakat dostum azdır.. Arkadaşlarım var diye de her an her saniye iletişimde olamam.. Yerine göre kalabalık ortam iyidir fakat kaliteli bir yalnızlık gibisi de yok.. Keyifli akşamlar..
Valla uniden yurt ve ev arkadaşım var kendi grubumuz var ayrı şehirlerdeyiz yazın en sonunda 3 umuz bir araya geldik. Öteki türlü hep ikili grup olarak görüşüyorduk. 3 kişilik grubuz yaşıyoruz bu hayatı😃😃il il geziyoz 🤣🤣