Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Elbette ben her yerde kendim olmayı seviyorum, herkesin ciddi ciddi oturduğu toplantı odasında :D etrafı kırıp geçirdiğimi bilirim. Hiç kimsenin yanında kasılmam, kibarlık falan yapcam diye şekilden şekile girmem.
Evet öyle ortamlar oluyor genelde bunlar benim dahil olduğum ekibin İçerisi yani arkadaşlarımın dostlarımın olduğu ortamlar olduğum gibi tamamen böyle doğal bir şekilde davranabiliyorum zaten esasında da şeffaf içi dışı bir insanım yani olduğum gibi davranırım berrağımdır bulanık sularda yüzmeyi sevmem o yüzden kendimi Şanslı hissediyorum aslında o tarz ortamlarda olabildiğim kendime ait hissettiğim insanlarla birlikte olabildiğim için bence çok şanslıyım bu da hayatın sunduğu güzel nimetlerden güzelliklerden bir tanesi
Bulunduğum ortama ve kişilere göre değişiyor. Her zaman tamamen kendim gibi davranamıyorum. Sadece ailem ve yakın arkadaşlarımla bir aradayken olduğum gibi samimi, doğal ve şeffafım.
Öğrencilik zamanında ev arkadaşlarımla kendim gibiydim. Birinde kasmamam gerektiğini düşünürsem beni her halimle kabul edeceğini düşünürsem daha samimi ve rahat olurum. Diğer türlü her zaman o yönlerimi göstermem.
Ben genel olarak kendim gibiyim. Kendim gibi olmayanlarla hiç anlaşamam zaten. Kendim gibi birini bulunca aşırıya kaçabilirim. İşte bazen sövmem gereken yerler oluyor ya da argo cümleler o anda hiç kasmam. Allah ne verdiyse yardırırım...😄
Benim mesela biraz ağzım bozuktur. Yüz yüze konuşurken küfür kaçabilir. Kendi ailemin yanında da bir iki kez kaçtı. Arkadaşlarımın yanında sorun değil Allah be verdiyse akar gider ama toplum içinde dikkat ediyorum.
Var elbette. Viyana. Viyana da ben kendim gibiyim. Olduğum gibi, korkusuz, cesur, inatçı. Yine iyi bir insan olmaya, bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmamaya çalışıyorum, o ayrı. Ama orası eve dönüş gibi. İnsanlara bir şey kanıtlamak zorunda olmadığın, içten içe zaten hiçbir zaman kabul görmeyeceğin ama aslında çoktan bir parçası olduğun bir yer. Yarın gideceğiz mesela. Çok merak ediyorum bu sefer nasıl bir özlemle ayrılacağımı.
Ailemin yanında öyleyim. Arkadaşım dediğim insanların yanında da öyleyimdir. Kendim gibi davranırım, olduğum gibi. Ama tanımadığım insanların içinde istesem de kendim gibi olamam, dışarıdan nasıl algılanır kestiremiyorsun maalesef. İnsanlar zaten garip her şeyde bir kusur bulma arama derdindeler. İnsanlar aslında pekte umrumda değil ama benim sorumlu olduğum insanlar var, onlara laf gelsin istemem. Bu yüzden dikkat etmeye çalışıyorum olduğu kadar.
Ailemin ve arkadaslarimin yaninda kendim olabiliyorum. Kasmiyorum veya ay simdi boyle yapmayim gulerler/ dalga gecerler falan gibi dusuncelerim olmuyor. Rahat oldugum icin kendimi sansli hissediyorum 🥰
Evet doğru bencede ama neden böyle bir sistem içerisindeyiz çok soyluyorum kendime sevdiğimle gezip koşmak sarılmak onu hep el üstünde tutmak hep onunla zaman geçirmek iş olmasa ad olmasa ayıp olmasaydı sistem bizi kisiligimizi değişmemize ve onlara hizmet etmemize istemesekte mecbur bırakılıyorz artık
Ben kendim olurum sadece misafirlikte çok rahat edemem🙂 evim evim güzel evim 😊 Gerçi çok yakınlarıma giderim oda sorun olmaz. Onun dışında olduğum gibiyim.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Tabi ki.. Çok yakın olduğum arkadaşlarım, dostlarım, aile bireylerim var kesinlikle ve hiç bir yerde kendim olmaktan vazgeçmesem de onların yanında ayrı bi rahat olabiliyorum.. Keyifli günler..