Kişilik & Karakter Kendi kendinize nedensizce kahkahalar atabilir misiniz? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Me: ve siz deli misiniz hayır soruyorum sadece bir delilik var mı? Bunu sadece gerçek ruh hastaları yapar menem gibi 👸🌿 Kendi kendinize nedensizce kahkahalar atabilir misiniz? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Kendi kendime düşünürken güldüğüm olmuştur. Ağladığımda normal karşılanıyor da güldüğüm de neden anormal olsun ki. 1 3 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ben anormal demedim ki hahshshahshshaha Yorumla ouzinyo +1 yıl Dedin demedim ki Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl "Neden anormal olsun ki " demişim gibi bir algı oluştu da ondan şey ettim Yorumla
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Daha önce yaşadığım komik bir anı düşünürsem gülerim. Dkkd Epey etkili bir şey olması lazım. 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl 10/10 aktiviye çok iyi geliyor kdkskks Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Aklıma bir şey geldiği zaman gülmelere doyamıyorum yalan yok. 2 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bazen ortada hiçbir şey yokken bile gülme krizi geliyor, ya da aklıma yaptığım komik bir şeyler geliyor tutamıyorum kendimi. 1 0 Yorumla
isteklivearzulu Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yalnızken kendimle dalga geçer gülerim ama kahkaha atmıyorum 1 3 Yorumla isteklivearzulu +1 yıl İyi akşamlar guzellik😚😚 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ne dersin kendine mesela Yorumla isteklivearzulu +1 yıl Odun derim, kazma derim manyak derim bir şey daha derim de yazmayayım😅😅😅 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Durduk yere falan olmaz. Kendim ile bile ciddiyim. Böyle yerli, yersiz atmalarım yok. Hele bir de sinirli isem hiç yapamam. 1 0 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Dururken aklıma komik şeyler gelip güldüğüm çok oldu snssnjs 1 0 Yorumla
bionicman Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. Ben kendi kendime konuşmaya başladım delirmeye başlıyorum galiba 😅😅 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Evet atıyorum 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır atmıyorum ama kendimle konuşurum. 1 0 Yorumla
LeylaTekin3434 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl evet sık sık atarım ve zır deliyim sdfsdfg 1 0 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Eski yaptığım mallıkları düşününce atıyorum 1 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ara sıra gülerim kendi kendime 1 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Biz normal insanlar öyle seyler yapmayız 🙂 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kahkaha sevmiyorum. Kendimde de başkasında da 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hayır yapamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kendi kendime düşünürken güldüğüm olmuştur. Ağladığımda normal karşılanıyor da güldüğüm de neden anormal olsun ki.
Ben anormal demedim ki hahshshahshshaha
Dedin demedim ki
"Neden anormal olsun ki " demişim gibi bir algı oluştu da ondan şey ettim
Daha önce yaşadığım komik bir anı düşünürsem gülerim. Dkkd
Epey etkili bir şey olması lazım.
10/10 aktiviye çok iyi geliyor kdkskks
Aklıma bir şey geldiği zaman gülmelere doyamıyorum yalan yok.
Bazen ortada hiçbir şey yokken bile gülme krizi geliyor, ya da aklıma yaptığım komik bir şeyler geliyor tutamıyorum kendimi.
Yalnızken kendimle dalga geçer gülerim ama kahkaha atmıyorum
İyi akşamlar guzellik😚😚
Ne dersin kendine mesela
Odun derim, kazma derim manyak derim bir şey daha derim de yazmayayım😅😅😅
Durduk yere falan olmaz. Kendim ile bile ciddiyim. Böyle yerli, yersiz atmalarım yok. Hele bir de sinirli isem hiç yapamam.
Dururken aklıma komik şeyler gelip güldüğüm çok oldu snssnjs
Çalışırken oluyor bana.
Ben kendi kendime konuşmaya başladım delirmeye başlıyorum galiba 😅😅
Evet atıyorum
Hayır atmıyorum ama kendimle konuşurum.
evet sık sık atarım ve zır deliyim sdfsdfg
Eski yaptığım mallıkları düşününce atıyorum
Gülmek en sevdiğim eylem
çok nadir olsa da evet..
Ara sıra gülerim kendi kendime
Biz normal insanlar öyle seyler yapmayız 🙂
Yok durduk yere, olmaz