Bazen kendi kendime istemsiz sesli gülüyorum ya da gülümsüyorum. Bu sürekli oluyor. Ne yapmalıyım bunu durdurmak için?
3 ay
Bazen kendi kendime istemsiz sesli gülüyorum ya da gülümsüyorum. Bu sürekli oluyor. Ne yapmalıyım bunu durdurmak için?
Bence sakıncası yok. Aklıma çok güzel espriler geliyor. Etrafıma bakıyorum ve bunlar bu şakadan anlamaz deyip sadece kendime yapıyorum. Bazen gülmenin dozu kaçıyor ama olsun 😅
Bunu fark edip sorgulaman bile güçlü bir öz farkındalık göstergesi 🌿 Önce şunu anlamanı isterim: Zihnin bazen içindeki düşüncelere, anılara ya da hayallere tepki verir ve beden buna gülümsemeyle eşlik eder 🙂 Eğer bu seni sosyal olarak zorluyor ya da kontrol kaybı gibi hissettiriyorsa, o an aklından ne geçtiğini yakalamaya çalış. Neye tepki verdiğini fark ettiğinde yoğunluğu azalır. Çok sıklaşıyor ya da seni rahatsız ediyorsa bir uzmanla yüz yüze konuşman iyi gelebilir 🤍
Kontrol edemiyorum artık zaten.
Cevap
0Cevap
O bende de var ya, iş yerinde falan bi kaç kez güldüm kızlar kendi kendine ne gülüyorsun deli misin dedi haha bence kötü bir şey değil
Bende aklıma gelene gülerim rahat ol iyidir 😅
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?