Hem buna neden gerek duyar.
Benim bu konuda sosyal becerilerin düşüktür insanlar genelde beni küçük kötü gosterebiliyorlar
Benim bu konuda sosyal becerilerin düşüktür insanlar genelde beni küçük kötü gosterebiliyorlar
Basit, diyeceksin ki o b*k dolu çeneni kapat git başka yerde tükür, ben senin laf olsun diye çiğneyip tüküreceğin biri değilim ya da grup içinde onu boz bir şey mi anlatıyor hemen gruptan bir kaç kişinin ilgisini cek sen başka şey anlat ya da gruptaki kişileri bireyselde yanına çek X'inde beni küçük düşürmeye çalışan hareketlerini hic sevmiyorum, benim farkettiğimi sende farkediyor musun? diyeceksin, sonra bunu tekrarlarsa sessizce o konuştuklarına ima yapıcaksın ki onlarda durumu anlasın, sonra da o X ile bireysel de konuşucaksın bu hareketlerini sonlandırması konusunda, eğer hâlâ devam ediyorsa grup için de açık açık bu tür hareketlerinden hoşlanmadığıni söyleyeceksin, zaten bir kac kişiyi de yanına çekmiştin onlar da sana destek oldumuydu çenesini kapatır, ama ilk önce grubu kendi tarafına cek
Cevap
0Cevap
Söylediği cümleye çok zeki bir karşılık vermek gerekir.
Hazır cevaplılık ile ilgili kitaplar okuyabilir, her ana uyan cümleleri ezberleyebilirsin.
Muhatap almayarak.
Dersane hocam yapıyor. Açılmış olan gruba sonradan dahil oldum ben. kiz tavlamaya gelmişim falan. Yorumları öyle oldu. Birkaç kez iletişim kurmaya çalıştım. Bırak beni itmeleri herkesin içinde yaptılar bunu. Deneme sınavı olduk. Deneme sonucunda bırak sınıfı kurumda birinci oldum. Yalancı durumuna düştüler.
Şimdide bundan kıvırmak için başka şeyler peşine düştüler
Müdür yardımcısına gittim. Bu durumu yancizelim ya da Burak'ın beni gideyim dedim. Goya çözüldü ama gene garipler biraz. Bana karşı tavırlar gene pek iyi değil. Ama diğerlerine gayet iyi. Biraz uzun oldu ama fikriniz nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?