Bu yıl kar yağışına yeterince doydunuz mu? Ben doymadım valla. Bir iki gün yağar gibi oldu hevesim kursağımda kaldı. Lapa lapa kar yağıyor gönlüme ama haşmet görmeyecek.. 🦁
Doydum Elhamdülillah çok şükür yani zaten dışarı çıkıp kartopu oynayamadım yollar kapandı arkadaşımla buluşup güzel bir kartopu savaşı yapabilirdik aslında ekip arkadaşlarımla buluşup ama öyle bir buluşma olmadı aslında kardan beklentim buydu yani bunu yapamayacaksm niye kar yağıyor ki izle İzle pencere kenarında tüne o da bir yere kadar yani görsellik açısında o da bir yere kadar hiç bir getirisi yok deniz kum ve güneş çok özledim balık gibi bir havuz bir deniz yapmak istiyorum ben yaz insanıyım.
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Antalya'dayım ben nereye doyacağım kar yağışına falan🥺 Kardeşim video atmış. Lapa lapa kar yağıyor İstanbul'a. Bir de böyle romantik şekilde yağıyor. Yavaş yavaş düşüyor. Bayıldım resmen. Burası soğuk ara sıra da Yağmur yağıyor. Ama kar yağışını İstanbul'a gidemezsem, göremeyeceğim canlı olarak. Üzücü bir şey bu benim için. Çünkü orada doğup büyüdüm ben. Kar topu oynadım, kardan adam yaptım. Kar üzerinde poşet koyup kaydım bile. 12-13 yıldır buradayım. İnsan özlüyor haliyle.
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Kar tam bir çile. Yetti artık ya ben yaz bebesi olarak doğdum bu yıl ki kış kadarını görmedim. Soğuktan hasta da olduk. Halen soğuk. Mart bitecek halen soğuk yeter ya. Yemişim karasal iklimini en güzeli Akdeniz iklimi. Kara doymayı bırakın bıktım
27 yıldır yaşadığın için işte o ilk gittiğim zaman çok garipti o kadar üşüdum ki mont bot falan giydim telefonda babama diyorum inanmıyor ama sadece ben oyle giyinmistim rezillik yani herkes tişort giymiş. eylülde falan soba yakiyorlardi samsunda
Karı sadece gezmeye gidilecek yerde severim. Yaşadığım şehirde kar yağmasını istemem. Çünkü tam bir çile. Çamur, ıslaklık... vb yağmuru daha çok seviyorum
Bir onceki karda evet ama kar bana hediye de bıraktı, bir güzel düştüm. İyiyim artık ama yine de etkisi devam ediyor ince bir sızı halinde... Yine de karı kim sevmez...☺