Aile & Toplum 1 ay Sizin oralara kar yağdı mı? Oxseli Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Bitlis karsız olmaz burada yağdı hala yapmaya devam ediyor Sizin oralara kar yağdı mı? Cevap Yaz 34 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
myraesFenomen Takip Et Guru Yaş: 23 1 ay Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. İzmir'e kar yağması onun geri dönmesi kadar imkansız... 1 0 Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Vay be, özlemişim gerçekten. Burada bugün karla yağmur karışık yağdı. Ama tahmin edersiniz ki tutmadı 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 31 , eic 43% 1 ay Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Oha çok iyi. Bayıldım. Snowboard alıp, arabaya ipi baplayıp, çarşı turu yapıcaksın. Off. Çok şanşlısın 0 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Ooo bayağı yağmış. Burada da yağdı ama çok değil 0 0 Yorumla
doyouwant Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 40% 1 ay İzmir'de kar mı olur? Birkaç gün önce dolu yağdı ama, deniz olmasa kar yağacak bu soğukta. 0 5 Yorumla Acetbeyy 1 ay İzmir'e bir kaç sene önce yağdı diye hatırlıyorum Yorumla doyouwant 1 ay Evet yağdı ama 5 sene önce... Yorumla Acetbeyy 1 ay Dogru belki bu sene yine yağar:) Yorumla doyouwant 1 ay Küresel ısınma var gündüzleri sanki sonbahar sıcağı gibi Yorumla Acetbeyy 1 ay Dogru burasıda öyle sanki kış ayında değil ilkbahardayiz Yorumla
Bluemoon_95 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 ay Yok. Zaten kar sevmem. Keşke zaman hızlı geçsede yaz gelse🙄 0 0 Yorumla
reglus000 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay Ankara Sincana çatıları arabaları örtecek kadar yağdı 0 0 Yorumla
nicolear Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 ay İstanbul'da kar yok ama kar sogugu mevcut arkadaslar 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 58% 1 ay Sabah hafiften yağdı ama o kadar 1 0 Yorumla
AŞK-IVUSLAAAAT Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Yagdi da bu kadar değil 0 1 Yorumla Oxseli 1 ay Bu az bile bu gün yağan kar bunun 2 3 katı Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 ay Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yağmadı da dört gözle bekliyoruz 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Sabah yağıyordu Ama şu an yağmıyor. 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı. Hayır sadece yağmur var 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır kuru soğuk özellikle bu gece 🥶 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İzmir'e kar yağması onun geri dönmesi kadar imkansız...
Vay be, özlemişim gerçekten. Burada bugün karla yağmur karışık yağdı. Ama tahmin edersiniz ki tutmadı
Oha çok iyi. Bayıldım. Snowboard alıp, arabaya ipi baplayıp, çarşı turu yapıcaksın. Off. Çok şanşlısın
Ooo bayağı yağmış. Burada da yağdı ama çok değil
İzmir'de kar mı olur? Birkaç gün önce dolu yağdı ama, deniz olmasa kar yağacak bu soğukta.
İzmir'e bir kaç sene önce yağdı diye hatırlıyorum
Evet yağdı ama 5 sene önce...
Dogru belki bu sene yine yağar:)
Küresel ısınma var gündüzleri sanki sonbahar sıcağı gibi
Dogru burasıda öyle sanki kış ayında değil ilkbahardayiz
Yok. Zaten kar sevmem. Keşke zaman hızlı geçsede yaz gelse🙄
Ankara Sincana çatıları arabaları örtecek kadar yağdı
İstanbul'da kar yok ama kar sogugu mevcut arkadaslar
Sabah hafiften yağdı ama o kadar
Yagdi da bu kadar değil
Bu az bile bu gün yağan kar bunun 2 3 katı
Yağdırılıyor şu an. Çok şükür.