imrenilen ama korkulan, yapsam acaba ne olur dediklerinizi çok önceden yapmış, gelecek veya kaybetme korkusu olmayan, 7 büyük günahtan birçoğu, benim..
Şimdi aslına bakarsan sana cevap verme gereği duyduğum için öncelikle kendimden özür diliyorum bu bir. İkincisi bir yere tutunamamis demişsin beni ne kadar tanıyorsun ki bu kelimeyi kullanma gereği duyuyorsun o bir yere tutunamamis dediğin kişi seni bilgi birikim olarak ikiye böler dört ile çarpar neye uğradığını anlamadan bölünür gidersin. Üçüncüsü bu kadar böyle sorulardan rahatsız isen burada ne işin var burada millet biraz stres atmak biraz kafa dağıtmak için girip soru soruyor senide gören oxfort ta edebiyat öğretmeni sanır canım benim belliki sen buraları belliki çok cididdiye almışsın ama keşke böyle eleştiriler yaparken gizli saklı laf sokmalara gerek yok çık çatır çatır burada profilin açık cevapla he dersenki bende ozguven eksikliği var napalim ozaman senide boyle kabullenicez cevabını kaldirmiycam dilediğin kadar yorum yapabilirsin bakalım ne kadar donanımlı bir arkadassin