Eskisi gibi iyi hissetmiyorum pek?

Hayat sanki gittikçe siyahlaşıyor gibi eskiden böyle hırslarım yoktu bilmiyorum çok yalnız hissediyorum ama insanlara güvenmiyorum ses gürültü sevmiyorum bile çok tuhaf bir dönemden geçiyorum hani öyle çok ağladım ki artık ağlayamıyorum istesemde bir şey engelliyor ben mi abartıyorum yoksa diyeceğim babam çok düşüncesiz 2.5 yıldır bıktım daha dün söylenildi zaten ekonomi berbat birde üstüne babam böyle yapıyor ihtiyaçlarımı almak zorundayım annem gelmiş harcamalarını azalt diyor ama ihtiyacım olan şeyleri alıyorum babam 2.5 yıldır çalışmış olsaydı şu an çok bambaşka bir hayatım vardı belkide kimseye etmediğin hakareti ve lafı 1 aydır ona etmişimdir çünkü hayatımı mahvetti tek beni değil annemi de öyle çok kişiliksiz bir insan intihar etmeyi bile düşünüyorum aşırı çıkmazdayım çünkü zor dayaniyorum bir sürü hap içip intihar edesim bile geliyor elbette çözüm değil ama nasıl yorulduğumu anlayamazsınız kısacası ben çok yoruldum bunaldım
Güncellemeler
+1 yıl
Elbette hayatım ona bağlı değil ama çalışıp bize yapması gerekenleri yapsaydı bunlar olmazdı ben belki çoktan sorunlarım olmasaydı üniversitede arkadaşlarımla nereye gitsek planı yaparken her gece kara kara düşünüp ağlıyorum ölmek istiyorum.
Eskisi gibi iyi hissetmiyorum pek?