30 olmama 2 buçuk ay var.
Aynaya her baktığımda kendimi kötü hissediyorum artık. Sanki yüzüm çökmüş, o eski güzelliğim kalmamış gibi.
Ne bu, sendrom mu? :(
30 olmama 2 buçuk ay var.
Aynaya her baktığımda kendimi kötü hissediyorum artık. Sanki yüzüm çökmüş, o eski güzelliğim kalmamış gibi.
Ne bu, sendrom mu? :(
Orta yaş sendromu evet. Maalesef zaman acımasız ama öyle çokta bir yaşın yok. 40 a kadar vaktin var. Bence şimdiden bunalima girip stresten daha fazla çökmene sebep olma.
Yok ama evlenmedim. Beni beğenmezler belkide dısarıdaki 25 ve altı kızlar daha güzel gelir...
O konuda haklısın. Erkekler hep genç kız ister. Senin yaşında evlenmek isteyenler de genelde yaş olarak büyük olur. Bu bir gerçek. Son yılların en büyük sorunu bu. Kadınlar okuldu , kariyerdi derken evlilik için geç kalıyor ve sonra mevcut durum yaşanıyor.
Benim yaşlarımdaki erkekler kucuk ister evet benim isteyen olursa zaten 35 yaş üzeri ama öylelerine de şans verdim ama güzel erkekleri hep erken kapıyorlar. 😔
35 yaşından sonra güzel erkek kalmıyor zaten :) güzelini de dediğin gibi genç güzel kizlar kapıyor. Çalışıyor musun peki bir mesleğin var mı
Son demlerim o yüzden... buldum buldum bulamadım...🥹
Evet cocuk gelisimciyim
Bulamazsan ulaş yardımcı olalım. Çevre de var öyle bekar erkekler :) bu arada şunu da bil ki evlilikte öyle çok matrak bir şey değil. Olur da dengine denk gelemezsen var yaaaa hayat sana zindan olur. Dikkatli ol derim. Sırf evlenmek için evlenme asla.
Yok zaten o yüzden evde kaldım ya😂😂
Mutsuz olmaktansa evde kalmak iyidir boş ver.
Ya bazı seylerin tadına varamamakta kötü ki
Evlenmeden olmaz kafasında oldugum konular var ve o konuların bile tadına varamamak..
En iyisini yapmışsın boş ver. Keşke bütün kizlar senin gibi düşünse. İşte bu yüzden evleneceğin kişi şanslı. Ama o aptal nerde sorun orada işte.
Görücü usulü görüsmüstüm en son biriyle 37 yasında ben beğendim ama o beni beğenmedi
Hep böyle yani.. :')
Neden beğenmemiş? Tıp olarak mı
Bilmem bana ulasmadı görücü usulü bi görüsmeydi zaten isteksiz geldi büyük ihtimal :)
Sen bı sakin olur musun önce
Bunu uzun uzun anlatırım 30 ve sonrası
Erkek olabilirim ama 40 bitti
Demek ki 30 u geçmiş bir sürü insan tanıdım
Canım benim, 30’a yaklaşırken böyle hissetmek o kadar yaygın ki… 🤍 Bu genelde “yaş dönümü sendromu” gibi bir şey oluyor. İnsan bilinçaltında bir eşiğe geldiğini düşünüyor ve aynaya daha acımasız bakmaya başlıyor. İnan bana çoğu zaman yüzdeki değişimden çok, bakıştaki değişim etkiliyor. ✨
Bu dönemde uykun, stresin, su tüketimin bile direkt yüzüne yansır. Cildine biraz daha özen, hafif ışıltılı bir bakım rutini, belki saçta minik bir değişim özgüveni anında toparlar. 🌸
Gerçekten soruyorum… Son zamanlarda moralini düşüren bir şey var mı?
Cevap
42Cevap
30 yaş sendromu
30 a girince ne kadar seksi güzel ve aynı zamanda akıllı olduğunun farkına varacaksın
İnsallah :(
güzelsin sadece psikolojik bence geçer ya
bence bu özgüven azalması diyebiliriz ki bir kadının en kadın olduğu güzel olduğu çekici olduğu yaşlara yeni başlıyorsun
Benim yaşlarımdaki ya da benden bir tık büyük erkekler hep 20-25 yasındaki kızları beğeniyorlar
genelde erkeklerin büyük bölümü sağlıklı ilişki kuramıyorlar zaten 20-25 yaş seven senin yaşındaki erkekler ancak o yaşlara hükmedecek kadar tecrübe ve özgüven sahibi çünkü
30 yaşında olduğunu bilmeseydin yine kendini böyle yargılayacak mıydın?
Evet aynada gördüğüm yüzden dolayı
her yasın ayrı guzellıgı var 20 gıbı olamazsın ama 30 da ıyıdır
Kaça kadar iyi sence
kadını bitiren kilo bence kilo olmadıgı surece kadın bakımlı ıse 47 48 e kadar gider baksana defne samyelıne kızlarından fit ve cekıcı
30 yaş sendromu , psikolojini yüksek tut kendinle barışık ol
Sevgisiz kalmis olabilirsiniz. Biraz ilgiye ihtiyacın var. Cevrenizde sizi olumsuz etkilecek yorum yapan insanlar varsa cok muhatap olmuyin.
Unutmayin her yasin bir güzelliği var yasamasini bilene.
Evli olsam takmazdım ya da hayatımda biri olsa zaten. Şimdi beni beğenen de olmaz herkes zaten 25 ve altı çıtır kızları beğeniyor.
Yok oyle bir şey. Tambtersi 20 li yaslarda erkenlerin çoğu çoğu pisman beence 30 dan once evlenmek pismanlik istisnalar haric tabiki
Şu an bosluga düşmüşsün karamsarligin ondan arkadas ortamlarinna gir biraz sosyales kafana gorede bir sevgili bulunca bosa panik yaptigini anlayacaksin
Psikolojide "human of KUZZi KERİ" diye geciyor. yani insanlarin zamana ayak uyduramamasi. Dun icjn hayiflanirken bu gunun kiymetini bilememk oluyor
Eskisi kadar güzel olmayabilirsin yaşlandın neticede
30 yaş yaşlı değil!
Yaşlı değil belki ama 22 yaşında bir çıtırla aynı değilsin sonuçta
Yani ama herkes kendi yaşıtlarıyla mutlu olmalı zaten:)
Senin 22 yasında bir cıtırı tercih etmen normal olur
etrafında seni güzel hissetiricek kimse yoktur çünkü eminim papatyadan farkın yoktur :)
Yok evey
etrafınızda olup size bu duyguları hissetirmek isterdim açıkcası
Buna hoş geldin 30 diyoruz :)))
32 var 33 var varda var
Geçici bi dönem 36 37 görünce 30 u mumla ariycaksın
Boş ver sen eskiden de çirkindin zaten kank
Pekisi🤣
Ehehe (çiçekler) Yaş sendromu. Çok takılma ama yuva kurma planın varsa da çok öteleme derim. Şehirde yaşıyorsan helei, yediklerine içtiklerine dikkat etmiyorsan sıkıntı.
Dikkat ediyorum eve yuva kurma planım var
Bence kendine haksızlık ediyorsun
Etmiyorum ya yok cunku🥹
Çok merak ettim seni
Haksızlık ettiğinden eminim
Sendrom değil yaşlandın
Of
Hurmalar tirmaliyor artık
Abartıyorsun büyük ihtimalle
Nednekş kimilerş yıllsndıkça daha güzelleşiyor
Daha güçlü daha cesur ol artık kadınnnn!!!
Yaşlanma sendromu erken girdin girl
Belki de kalmamış kendine biraz bak
Evet m. etme bir şey olmaz hala güzelsindir
olabilir, spora devam
Kime sakliyorsun kendini
Aile genetiği ailen neyse sen o olacaksın
Yaşlısın çünkü artık 😭
Yaaa yapmayın :(
30 um psikolojisi çok pis ben 30 um
Yaşa bağlı olarak kendini kötü hissetmen
Kilo kaç hayatında biri var mı
Yok.
Kilom ne alaka?
Kilo bakım fizik önemli bu nedenle sordum
165 65 kiloyum.
Balık etlisiniz evli misiniz hayatınız da birisi var mı hayatınız nasıl günlük bunlar bile insanı sıkabiliyor
Evli misin
Hayır...
Evli olsan güzelleşrirdin bekaretin verdiği mutsuzluk diyelim
Evli olsam takmazdım zaten o kadar
Merak etme evlendiğinde daha da güzelleşeceksin
Beni beğenirler mi ki 25 ve altı kızları beğeniyolar
Beğenirler niye beğenmesinler seni görebilr miyim
spor yapıyor musun
Sporla alakası yok fiziğimi beğeniyorum sıkıntı yüz
Olabilir yaşlanma sendromu olabilir
Görmeden yorum yapamam
fiziginde mi kötü? gögüslerinde demi küçük?
Sendrom tabi 🙂
Aha Nisan sonu
Bekarlık sendromu :)
Oy kiyamam 😂
Hissiyat bu gerçek değil rahat ol hala taşsın
Yaşlandın hayat bu kadardı işte
Sendrom 😄
🥹
Stres yapma
Konuşmak ister misin
Orta yas krizi
Bakayım sana