Akşama enerji katan bir şarkı olsun, iyi dinlemeler. 😄✌
Dikkat çekmeyi sever misiniz?
Akşama enerji katan bir şarkı olsun, iyi dinlemeler. 😄✌

Bu bence rahatsız edici.
Dikkatlerin üzerimde olmasından hoşnut olmam. Bazı yönlerimle insanlara fark atmayı, onlarla konuşulmayı, övülmeyi, ilgi görmeyi severim fakat ne olursa olsun bir ortama girer girmez dikkat çekmekten yana değilim. Bu kadar da değil...
Hayır, dikkat çekmeyi ve ön planda olmayı sevmem. Kıyıda kenarda kalmak çok daha iyi benim için, yakın olduğum kişilerle her türlüsü oluyor o ayrı fakat diğer ortamlarda çok konuştuğumu da söyleyemem...
Teşekkür ederim.🌼
Rica ederim canım.😌🌺
Bazen evet bazen hayır.
Fazla göz önünde olduğumu hissedince kendimden rahatsız oluyorum. Bir anda kendimi kapatıp kenara çekiliyorum ki biraz unutulayım.
Güzel görünmekse konu bunu her kadın sever. Ama herkesin dikkatini çekmek tarzım değil. Ben belli bir kişiye odaklı biriyim. Onun ilgisi önemli benim için.
Cevap
48Cevap
Askerde severdim. Tabur ve tugay komutanını ilk gören ben olmak isterdim sırf o yüzden. Dikkaaağğğtt diye bağırırdım. Tek dikkat çekmek istediğim konu budur. 😬
Burcumun verdiği yetkiye dayanarak dikkat çekmeyi çok seviyorum..
Fazla göz önünde bulunmam fazla kasmam kendimi..
Extra bi çaba sarfetmem yani..
Dikkat cekeyim diye şebeklik yapmam..
Ama her girdiğim ortamda bir şekilde farkedildim.. Farkedilirim..
Severem burcumun özelliklerinde de vardır bu başak burçları ortamlarda dikkat çekmeyi ben burdayım demeyi severler bunun için ekstra bir çaba göstermemize gerek yok auramız bunun için yeterli zaten görünüşümüz felan ahh çok mu övdüm ne övgü değil aslında bu buna ego demeyin ✨gerçekler✨ bu biraz da doğanın kanunu gibi bir şey aslında göz önünde oluruz ve bunu severiz özellikle de ben arka planlara atılmayı sevmem ikinci planda olmayı tercih etmem öyle olursam hiç olmam.
Kasıtlı olarak dikkat çekmem. Konuşkan ve sosyal hayatta bilinen birisiyim. Daha önce de rahatsız olmadım.
Dikkat çekmeye çalışan insanları itici bulan biri olarak aynı şeyi asla yapmam.
Dikkat çekmek gibi bir çabam olmuyor ama çekiyorum sanırım.. Göz önüne atmak istediğim için değil aslında mizacım bu sanırım.. Keyifli akşamlar bebek.. 😎🥂
Ne rahatsız olurum ne de öyle bir çabaya girerim.. Nasılsam normalde, öyleyim kalabalıkta da..
Dikkat çekmeyi herkes sevmez. Bazıları gizemli ve çok bilindik olmamayı tercih eder. Ancak her durumda dikkat çekici bir benliğe sahip olduğunu bilmek insana keyif verir. Kimisi ise bunu sadece sahip olduğu nesnelerle yapar. Bu en kolayı ve avam olanıdır.
Hiç sevmem. İzlenmek en nefret ettiğim şeylerin başında gelir zaten. Hatta çok sevdiğim birisi bile bir şey yaparken beni izlese kalbini kırarım. Yani hiç sevmediğim bir şeydir, dikkat çekmek ๑
Her ne kadar dikkat çekmeyi sevmesem de ister istemez dikkat çekerim. Bütün gözlerin üzerimde olması rahatsız eder mi diyorsan etmez🙂
Genel de sohbetimle çekiyorum zaten de bakan gözün sebebi de önemli. İmrenerek bakanlara saygı duyarım ama içten pazarlıklılar da çok maalesef
Dikkat çekmeyi severim ama kibirlenmekten nefret duyarım sadece insanlara iyi izlenim bırakmak için dikkat çekmeyi seviyorum
Hayır, dikkat çekmeyi sevmiyorum. Daha sıradan ve kendi halimde kalmak huzur veriyor.
Bu bir lanettir. Her yerde göze batmak. Yaşayan bilir.
Manyak hareketler yapmam. Kendiliğinden olağan hali severim.
Tam tersi dikkat çekemeye calisiyorum gerek yoknoyle dikkat çekmeye falan
Hayır hoşuma gider her zaman. Ortalama bi güzellikte de olsam gözleri çoğu zaman üstüme çekerim 😄
Kendi halimde takılmayı, gözlerden uzak olmayı severim
Sevmem ama çaba sarfetmeden dikkat çekiyorum yapacak bir şey yok
Yerine göre değişir. Kendimi bakir alanlarda gösteren birisiyim daha çok
Böyle bir tarzım yok,özellikle çekmemeye dikkat ederim.
Dikkat çekmeyi sevmem hiç. O çabalara da girmiyorum.
Dikkat çekmek için uğraşmam ama dikkat çekmiş olmak hoşuma da gider.
tabiki rahatsız olurum. sevdiğim kişinin ilgisini çekmem yeterli
İşten eve evden işe biriyim. Acıkcası dikkat çekecek pek bişeyim yok günümüzdeki insanların beklentilerine bakarsak
Çantama ve pantolonuma gözünü dikti bir tanesi geçen gün. Farklı görünüyorsam suçum ne Fatmagül.
Hem dikkat çekmeyi hemde dikkat etmeyi severim çekebilen varsa :D
Evet dikkat çekmeyi seven biriyim bundan rahatsız olmuyorum
Beni çok rahatsız ediyo ilgi falan istemiyorum hiç sevmem
Hayır varlığım ve yokluğum birdir ortada olmayı sevmem
Biraz severim. Ama asırı olması hos degil.
Açık konuşmak gerekirse evet
Aslan burcuna sorulacak soru değil 😁
Dikkat çekmeyi severim :D çekerim de dikkat :D
Dikkat çekmek gibi bir maksadım yok.
Yani bilmiyorum sevmem dikkat çekmeyi 🤗
Sevmesemde dikkat çektiğim söylenir
Hayır Ağır Başlılığımı Korurum
-VESSELAM-
Sevmem ama hep üstümde olur
Pek sevmem. Dozunda diyelim.
Sevmem. Burcumun özelliği olsa da 😊
Dikkat çekmeyi sevmiyorum🤗