Kişilik & Karakter Çok mutsuzum yardim eder misiniz 😔? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aşırı mutsuzum hiç bisey yapmak istemiyorum sevdiğim şeyleri bile yapasim gelmiyor onerileriniz var mi? Güncellemeler+1 yıl Babam her seyime karışıyor cuzdanima bakiyo surekli benim odami dinliyo ya yeter artik surekli gözleri benim ustumde sıkıldım 😣😣 Çok mutsuzum yardim eder misiniz 😔? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Sevmediğin şeyleri yapıp şaşırt zihnini. Beynin böyle aman ne oluyo falan demeye kalmadan keyfin gelir yerine zaten jfjsnd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani beynimi nasil sasirtiyim 😂😂 saol güldüm buna Yorumla
AmanthemaPekii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Doğrudur karşim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Fotodaki ne Yorumla AmanthemaPekii +1 yıl Klavyeyi işaret ediyorum. Bak diyorumzamanında 5 tl lik klavye kullanıyormuşumne kadar mutluymuşum demek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 o kol senin mi Yorumla
1BirKız0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Sevdiğin müzikleri dinle. Müzik dinlemek beni hep mutlu eder :) 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Muzik dinlemek bile istemiyorum o kadar vahim durumdayim Yorumla 1BirKız0 +1 yıl neden öyle düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum iste sevdigim seylerden bile zevk alamiyorum artık Yorumla 1BirKız0 +1 yıl geçen sene son aylarda bende senin gibiydim. Eğer istersen konuşabiliriz Yorumla Soran +1 yıl Saol su an biraz yogunum ama etsek faydasi olcak gibi Yorumla 1BirKız0 +1 yıl tamam o zaman. İstediğin zaman mesaj atabilirsin :) Yorumla Soran +1 yıl Tmmdir saol :) Yorumla 1BirKız0 +1 yıl :) Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Buyur gel değişiklik olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nereye gelcem kalkasim bile yok 😭 Yorumla
Vanessa__ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Biraz dinlen film falan izle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Deniyim onerdigin film var mi Yorumla
Ozanchef Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Dertlesmek istersen burdayimm 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Saolun ama artik dertlesmek bile fayda etmiyo Yorumla Ozanchef +1 yıl Konuşmaya dertleşmeyi istersen Yorumla Soran +1 yıl Anladim ama işte dertleşince bile faydası olmuyo artık 😔 Yorumla Ozanchef +1 yıl Belki faydası olur Yorumla Soran +1 yıl Offf aglamak istiyorum aglayamiyorum bile Yorumla Ozanchef +1 yıl Nasıl yardımcı olabilirimm Yorumla Soran +1 yıl Nasil desem o kadar yorgunumki bunu anlatamiyorum bile yasin kac basin kac ne derdin olcak diyolar ama nefes almak agir geliyo Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. genelde herkes bu aralar o modda bee 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla
huzurunsessizliği Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Karşılıklı takipleselim mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla
ahmetcann01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Köstebek pasta yap 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden normal pasta değil kostebek pasta 😂 Yorumla ahmetcann01 +1 yıl Çünkü canım onu çekti 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yapsam bile sana nasil vercem 😂 Yorumla ahmetcann01 +1 yıl Bir umut belki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yani ayni sehirde olsak belki veririm neden vermiyim paylasimci insanim ama ayni sehirde oldugumuzu dusunmuyorum Yorumla ahmetcann01 +1 yıl Sakaryada olmadığın kesin 😄 Yorumla Soran +1 yıl Aynn deilim Yorumla
Portakallııkurabiyee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl bolca çikolata :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kilo alip daha da mutsuz olayim daha cok cikolata yiyip daha cok kilo aliyim kisir dongu sursun 😂 Yorumla Portakallııkurabiyee +1 yıl haklısın öyleyse yasasın spor :D Yorumla Soran +1 yıl Jsjsjsjsjks evet ama sporda cok yoruyo zaten bisey yapmadigim halde yorgunum Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ağla rahatlarsın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aglayamiyorum bile aglamak istiyorum olmuyo Yorumla Occus +1 yıl o zaman yeterince mutsuz değilsin, devam Yorumla Soran +1 yıl Belkide o kadar uzuldumki artik butun duygularim yok oldu Yorumla Occus +1 yıl bişi olmamıştır emin ol duyguların duruyo Yorumla Soran +1 yıl Sanmiyorum asiri duygusal biriydim ama artik önumde biri öldurulse umursamam aglamam Yorumla Occus +1 yıl ya tamam öyle olsun bacıı Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bende aynıyım... 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nolcaz biz böyle 😔 Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Bilmiyorum hayatım komple boşa gitmiş gibi yarını göremiyorum Yorumla Soran +1 yıl Bende boşuna yasiyo gibi hissediyorum Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Çaresi vardır elbet yaşın doğruysa en azından sen umudunu kaybetme yarınlar için Yorumla Soran +1 yıl Dogru dogru o yasimdayim ama sanki 68 yasinda gibiyim Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Deme ya gençliğin heyecanı ve yarına umutla bakışı nerede kendine gelmek için sebep bulman gerekmez bazen Yorumla Soran +1 yıl Maalesef kalmadi gencler artık genc gibi değil yasayan ölu gibi Yorumla
memoli0098 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Mutlu edebilirim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Saolun Yorumla memoli0098 +1 yıl Soh et edebiliriz istersen Yorumla Soran +1 yıl Edelim Yorumla memoli0098 +1 yıl Yaz ya da takip et Yorumla
Okan_72_ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Geçmiş olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saolun Yorumla Okan_72_ +1 yıl Ne demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevmediğin şeyleri yapıp şaşırt zihnini. Beynin böyle aman ne oluyo falan demeye kalmadan keyfin gelir yerine zaten jfjsnd
Yani beynimi nasil sasirtiyim 😂😂 saol güldüm buna
Doğrudur karşim
Fotodaki ne
Klavyeyi işaret ediyorum. Bak diyorum
zamanında 5 tl lik klavye kullanıyormuşum
ne kadar mutluymuşum demek istiyorum
😂😂😂 o kol senin mi
Sevdiğin müzikleri dinle. Müzik dinlemek beni hep mutlu eder :)
Muzik dinlemek bile istemiyorum o kadar vahim durumdayim
neden öyle düşünüyorsun
Bilmiyorum iste sevdigim seylerden bile zevk alamiyorum artık
geçen sene son aylarda bende senin gibiydim. Eğer istersen konuşabiliriz
Saol su an biraz yogunum ama etsek faydasi olcak gibi
tamam o zaman. İstediğin zaman mesaj atabilirsin :)
Tmmdir saol :)
:)
Buyur gel değişiklik olur
Nereye gelcem kalkasim bile yok 😭
Biraz dinlen film falan izle
Deniyim onerdigin film var mi
Dertlesmek istersen burdayimm
Saolun ama artik dertlesmek bile fayda etmiyo
Konuşmaya dertleşmeyi istersen
Anladim ama işte dertleşince bile faydası olmuyo artık 😔
Belki faydası olur
Offf aglamak istiyorum aglayamiyorum bile
Nasıl yardımcı olabilirimm
Nasil desem o kadar yorgunumki bunu anlatamiyorum bile yasin kac basin kac ne derdin olcak diyolar ama nefes almak agir geliyo
genelde herkes bu aralar o modda bee
Haklısın
Karşılıklı takipleselim mi
Olur
Köstebek pasta yap
Neden normal pasta değil kostebek pasta 😂
Çünkü canım onu çekti 😂
Yapsam bile sana nasil vercem 😂
Bir umut belki 😂
Yani ayni sehirde olsak belki veririm neden vermiyim paylasimci insanim ama ayni sehirde oldugumuzu dusunmuyorum
Sakaryada olmadığın kesin 😄
Aynn deilim
bolca çikolata :)
Kilo alip daha da mutsuz olayim daha cok cikolata yiyip daha cok kilo aliyim kisir dongu sursun 😂
haklısın öyleyse yasasın spor :D
Jsjsjsjsjks evet ama sporda cok yoruyo zaten bisey yapmadigim halde yorgunum
ağla rahatlarsın
Aglayamiyorum bile aglamak istiyorum olmuyo
o zaman yeterince mutsuz değilsin, devam
Belkide o kadar uzuldumki artik butun duygularim yok oldu
bişi olmamıştır emin ol duyguların duruyo
Sanmiyorum asiri duygusal biriydim ama artik önumde biri öldurulse umursamam aglamam
ya tamam öyle olsun bacıı
Bende aynıyım...
Nolcaz biz böyle 😔
Bilmiyorum hayatım komple boşa gitmiş gibi yarını göremiyorum
Bende boşuna yasiyo gibi hissediyorum
Çaresi vardır elbet yaşın doğruysa en azından sen umudunu kaybetme yarınlar için
Dogru dogru o yasimdayim ama sanki 68 yasinda gibiyim
Deme ya gençliğin heyecanı ve yarına umutla bakışı nerede kendine gelmek için sebep bulman gerekmez bazen
Maalesef kalmadi gencler artık genc gibi değil yasayan ölu gibi
psikolog
Gittim bi faydasi olmadi
Mutlu edebilirim
Saolun
Soh et edebiliriz istersen
Edelim
Yaz ya da takip et
Geçmiş olsun
Saolun
Ne demek