Şu anki akla ve tecrübeye sahip degilsem bence yine yapardım. Her ne kadar herkes yapmam dese de, şu an ki halimize bizi o tecrübeler getirdi. Onları yaşayarak şu anki biz olduk. Akıllandık, olgunlaştık. Şu anki akla sahip olarak yeniden başlasak zaten dikkat ederiz o hatalara çunku daha once yaptık. Ve her gün yeniden başlamak için bir fırsat zaten.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Aynı hataları yapmasam bile belli başlı olanlarını yine ve yeniden yapardım.. Hata yapmayı bir kusur olarak görmüyorum ben bazı konularda.. İnsanız ve benim için hatalar ilerisi için insanın davranışlarına yatırımıdır.. Yediğimiz darbeler aldığımız yaralar olmasa şu an ki kafa ve ruh yapısında da olamazdık.. Hatalar gereklidir ve hatalarımı seviyorum.. Keyifli geceler..
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Şimdiki aklım olsa yeniden başlasam hayata çok olgun başlamış olurdum. Hep tedbirli, hep planlı olurdum. O da sıkıcı olurdu. O yüzden aynı hataların çoğunu yapardım. Ama şimdiki aklımla sadece üzülmezdim, gereksiz olan insanlara.
Ona bakarsan şimdiki zamanda da bir çok hata yapıyorsundur. Bundan 2 yıl sonra şunu neden yaptım, bunu neden yaptım diye şimdinin sorgulamasını yapacaksın. Bunlar gayet olağan şeyler ancak bu şekilde de yaşanmaz. Geçmişe değil şu an'a odaklanmalısın:))
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Yapmazdım galiba ya mesela şu anki halim ile bir yıl öncesine gitseydim şu anki yaptığım hataları yapmazdım ve kaybetmezdim gibi geliyor yani çok dikkat ederdim çok aslında ben hatayı en büyük 2002 yılında doğurmakla yaptım bence biraz daha erken gelebilirdim dünyaya mesela şu anda 19 yaşında olmak yerine 24 ya da 25 yaşında olmak isterdim
Aynı hataları yapmazdım.. Ama herseye yeniden de başlamazdım.. Eğer herseye yeniden başlayacak olsaydım şimdi ki aklıma sahip olamazdım.. Hersey iyisiyle kötüsüyle yaşandı bitti.. Güzel bir anı olarak hatırlamak, ve bidaha asla tekrarlamamak istiyorum... Başka türlü mutlu olunmaz..
Her şeye yeniden başlama şansım olsaydı tekrardan aynı hataları yapmak istemezdim okey bazı hatalar tekrar tekrar yapılacak kadar güzel onları saymıyorum eğer onları saymicaksam çünkü onları milyon kez yapabilirim ama diğer hataları yapmakla uğraşamam ya ayh hiç gözüm almıyor valla hatalarım çok yanlış tercihlerimin seçimlerimin bedelini ödedim hala da ödüyorum o yüzden o hatalar benim gözümde dağ gibi beliriveriyor hiç mecalim yok tekrar yapmaya sonuçlarına katlanmaya böyle iyiyim danke well 🌿
Şimdi başlayacağımız konum önemli hanımefendi :D Sıfırdan başlayacaksak ayrı, sabancılardan olacaksak ayrı :D Türkiye de olacaksa ayrı falan filan yani :D
Yeniden başlasaydım kimse için kılımı bile kıpırtdatmaz herkesin ağzına tükürürdüm en sevdiğim bile değmediğini gösterdi bana ona en çok ihtiyacım olduğunda.
Yaptığım hataları ve sonuçları belleğimden silip baştan başlamak beni o hata döngüsüne muhakkak tekrar sokardı. Onun için biz Türkler “bugün ki aklım olsa…” terimini kullanırız.
Herseye yeniden başlasaydım bazılarını evet yapardim bazı şeylerden ders alırdım hatadan uzak olurum hersey insanlar için be güzel bakıyorum artık hayata öneriyorum:)
Tabi ki yapmazdım sonuçta hata zaten, bile bile aynı şeyleri yapmazsın. Ama şu da bir gerçek bir şekilde yine hatalar ortaya çıkacak, bundan da kaçamazsın.
O hataları yapmış olmasaydım hayatımın bu evresine gelebilir miydim ki? Bazı hatalar tekrar yaşanmalı... Yüzde elli şansım da hayatımla kumar oynayıp defteri baştan doldurmak olabilir