Sitede çokça karşılaştığımız bir durumdur ya bu. Kendinize DM'dem Selam, Merhaba gibi kelimelerle iletişim kurmaya çalışan erkekleri itici bulduklarını ifade ediyorsunuz. Peki bu kelimeler yerine hangi giriş sözleri size sempatik gelir ve pozitif bir etki oluşturur?
Kızlar, selam merhaba gibi kelimeler yerine nasıl bir giriş sözü sizde olumlu etki oluşturur?
"Naber yavrumm" lafı ahh yavrum diyen ağzını yerim senin diyesim geliyor daha etkileyici geliyor bana beni daha çok açıyor bu laf daha çok yükseltiyor hatta modumu hehe ufak bir dipnot belirteyim herkese karşı değil ısındığım samimi olduğum kişiler söylediğin de oluyor. Kız erkek farketmez bu şekilde bir giriş cümlesini genel olarak seviyorum yani bende kullanıyorum kullanmayıda seviyorum. Genelde keyifli mutlu olduğumda kullanıyorum böyle diyorsam kesin keyfim huzurum yerindedir nirvana yapmışımdır hatta.
Öncelikle şu an bir ilişkim olduğu için ne derlerse desinler ilgimi çekmez çekmesine de gerek yok.
Ancak genel olarak bir cevap verecek olursam. Ben uğraşılmış emek edilmiş ince düşünülen davranışları severim.
Direkt selam merhaba tanışabilir miyiz demek yerine. Benim paylaşımlarımdan yola çıkarak hobilerimi zevklerimi benimle ilgili özel bir anı özel bir zamanı kollasa bunlara dikkat etse bunlarla ilgili bir giriş yapsa benim daha çok hoşuma gider mesela. Neden çünkü direkt yazıp kolaya kaçmamıştır benimle ilgili bir uğraşı bir ince düşüncesi vardır benim de ilgili bir şeye dikkat etmiştir.
Selam… Merhaba… Yazıp geçmişse bu sırayla her profile yazdığı bir zarf gibi gelir bana dönmem genelde Selam nasılsın dikkatimi çeken bir konuda fikrini alabilir miyim? Merhaba adım …. Tanışıp şu bu konularda sohbet etmeye ne dersin? Günaydın, seni tanımak isterim müsaitsen sohbet eder miyiz? …. Gibi gibi, altı dolu ve seviyeli mesajlara dönüş yaparım sadece
Mesaj kutum kapalı, selam merhaba tarzı mesajlarda almıyorum dolayısıyla. Mesaj atılıyorsa basit kelimeler yazmaktansa neden yazdığını açıklayıcı bir mesaj olabilir. Karşılıklı takipleşme olmadıkça mesaj atılmamalı, çok anlamsız geliyor bana. Takipleştiğin biriyle illaki konuşacak bir konun olursa ilk mesajda ona göre olur konusu ve içeriği.
Mesaj kutum kapalı. Hiçbir giriş şekli beni etkilemiyor. Aslında bana direk yürüyenler bana itici geliyor galiba. Daha doğal gelişen arkadaşlıkları seviyorum o zaman birşeyler dikkatimi çekebilir.
Genel olarak bir zamanlar yazmayı aklımdan geçirmediysem mesajını görür çıkarım... Cevap vermem için yazdığı mesajın bende merak uyandırması lazim.. Ya da bir soru sorduysa sadece cevaplamak ve yardımcı olmak amacıyla cevap veririm.. Başka türlü çok nadir..
Teşekkürler 🙏 Başlı başına kişi bende merak uyandırmamışsa çok ilgimi çekmez aslında.. Eğer soru sormuşsa ve önemli bişeyse yardımcı olmak için cevap veririm.. Bende merak uyandıran kişi bir selam yazsa yeterli..
Gerçeği söyleyeyim acıtıcak biliyorum. Benim kafamda belli bir tip var , o skalaya giriyorsa mesaj atan erkek , fıkra bile atsa mutlu eder , kelime gücü değil bende tip gücü daha çok işe yarıyor..