Hayatta olmak. Düşünsene, yaşadığın sürece tüm limitin gökyüzü oluyor. İstediğin gibi yaşayabilirsin. Okunacak kitaplar, makaleler; dinlenecek müzikler; keşfedilecek mekanlar; öğrenilecek hayat hikayeleri… Ama beni en çok ne kadar çok para kazanabileceğim potansiyeli heyecanlandırıyor. Para her şeydir, paran oldukça yaşam da sana daha keyifli gelmeye başlar. Sağlık bile parayla işliyor. Kendi işimi kurabilirim, gittiğim herhangi bir yerde işimi yapabilirim.
Ufak tefek olsa da bir abur cubur ya da bir çikolata serotonin hormonumu salgılamaya yardımcı olabileeer ya da dışarda gezmek ya da daha basit daha küçük düşünüyorum bir sarılma küçük bir iltifat bir tebessüm de bazen insanı ufak tefekde olsa mutlu etmeye yetebiliyor sonuçta ufak tefek şeylerden de mutlu olmasını bilen bir insanım. O yüzzden beni mutlu etmekte zor değil ama niye üzüyorlar bilemiyoruö kimse kıymet bilmiyor neysem yine bir şekilde kendi kendimize kendimizi mutlu ediyoruz
tanımadığım kişilerden gelen küçük iyilikler. geçen arcın 4 lüleri açık unutmuşum hiç tanımadığım biri telefon edip. ya dedi acil bi işin çıkar akün biter uyarım dedi. hoşuma gitti mesela oysa hç umursamayıp geçip gidebilir