Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem,
Bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem..

Selamlar,
Hayır, hiç çaresizlikten ağlamadım ama çaresiz kaldığım ya da öyle hissettiğim anlar çok fazla oldu. Kim bilir o zamanlar ağlayabilsem belki her şey çok daha güzel olurdu. İçimizde attık, olan yine bize oldu.
Evvet çok sevdim bir kadın vardı.. evlenecektik.. ayrıldık daha doğrusu o bıraktı giderken bana ben orduya tayin oldum dedi seni orada bekleyecem..4 ay aramadim işleri mi duzeltip öyle arayacaktım düzelttim aradım engellemiş her yerden atladım onun memelkete gittim babası dedi nisanladik onu evlenecek.. annesi sovdu saydi kovdu.. dedim 5 dakika bari nhelalseyim.. olmaz dediler bina da herkes çıktı vuranlar oldu soven ler oldu... bende kumbasi plajına gittim sabaha kadar agladim
Çaresizliğide geçtim, hiç bir şey yapamıyorsun ya , hani elinden bir şey gelmiyor ne yaparsan yap olmuyor çaresizliğin dibine vurduğum anlarım olmuştur, ben duygusal bir insanım zaten hep bi boşlukta ağlıyorum ağlamasam bile gözlerim dolar o gözyaşım yanaklarımdan süzülürde süzülür 🙃
Karacaoğlan'ın şu türküsündeki çaresizlik hep yüreğimi titretir
Teşekkürler çiçeeem
Cevap
27Cevap
Çaresizlik kötü evet. En sevmediğim durum. Çünkü ben bir şeyler yapamayınca deliriyorum..
Ağlamadım ama ağlamaktan beter olduğum anlar oldu..
Elinden bişey gelmiyor caresizce hem ağladim hem kendini bitirdim hep boyle ama duzelicez be
Dünya'nin bir ucundayken. ucagi kacirdim ve 1 hafta orada kaldim cunku ucus yoktu. Ve sinirden aglamistim.
Ağladım.. Hem de o dönem hıçkıra hıçkıra ağladım.. Sanki yüz yıllardır uyuyan bir volkanın patlaması gibi.. Her zaman ağlayamıyorum.. Keyifli günler..
oldu hanımefendi bir çok kez hem özel hayatımda hem iş ortamında
kolay kolay ağlamam ama elimin kolumun bağlı olduğu çok durum yaşadım.
Ne derdin var anlat hele, benim vaktim var paylaşmak ve biraz olsun kafan dağılsın istersen
Ağladım tabiki hatta uzun zamandır çaresiz hissediyorum
Caresizlik zamanlarim oldu ama ben savastim caresizliklerimi derdest ettim.
Her insna bir şansı hak eder ama affetmem deme.
Çaresizlik mi bilmem ama ağladım.
lise donemi psikolojik sıkıntilar yasamistim ilaclar da zorluyordu beni
Evet aşık olduğum kişi başkasına o kadar güzel seviyorki bende izlemek zorunda kalıyorum
Herkesin kanayan bir yarası vardır. bazen o yara kabuk tutmaz hale gelir. göz yaşlarımız o acının bir tür dışa vurumu olur.
Ne oldu gı sabah sabah dert perilerin mi geldi.
Ne oldu be
En çok zoruma giden şeylerden biri hele ki güçlü biriysen cok koyuyo
En son bir bir kız için ağlamıştım çocuk gibi çaresiz.
Annemin ölümü dışın da hayır
Olmadı olmazda umarım
Hayır olmadı
Allahin izniyle çaresiz hiç kalmadım
Sadece bir kez yaşadım bunu.
İlla ki öyle hissettiğim oldu ama asla yılmadım💪
Evet ağladım hem de çok. Geçenlerde en son.
Evet, en acı durum bu belki de...
Bağlandı. Gözlerim ağırıyor şu an mesela.
Hayır öyle bir durum yaşamadım
Evet hem de bir çok kez
Evet oldu.
hemde coooook
Evet geçti çok şükür
Oldu maalesef. Her insanın olmuştur sanırım.
Bi kaç kez.
Evet
Evet oldu
ağladım
Evet ağladım
Ağladım
Oldu.
ağladım
Hayır
oldu
Oldu dedem kanser iken yaşadım o duyguyu
Evet hemde çok