Bu sefer olumlu tarafından soruyorum.😬 Kendinde ya da hayatında memnun olduğun bir şeyi söyler misin? ☘️

İkiyüzlü ve yalaka değilim. Gururluyum. Sevmediğim bir kişiyi seviyormuş gibi yapmıyorum. İçimden ne geliyorsa onu yapıyorum. Kendimle barışığım, bu özelliklerimi seviyorum.
Canım kendim seni seviyorum ve bu zamana kadar gösterdiğin özveriden dolayı seni tebrik ediyorum.. Her durumda kendini toparlayabildiğin için ve yoluna kaldığın yerden devam edebildiğin için seninle gurur duyuyorum.. Hayatımdaki olumlu olumsuz her ne varsa hepsini seviyorum.. Başıma gelen olumsuz olaylar olmasa bugün ki düşünce yapıma ulaşamazdım.. Keyifli geceler..
Teşekkürler bebek 😍❤
Rica ederim Smellsum.❤️❤️😌
Merhaba
Vicdanım rahat sanırım beni en huzurlu yapan da bu.
Cevap
13Cevap
İyi ki hayvanları seviyorum. En sevdiğim özelliğimdir.
Ne olursa olsun düştüğüm yerden kalkıp yoluma devam edebiliyorum bir şekilde.
Memnun olmadığım bir şeyim yokki ben dünyanın en mükemmel insanıyım😂😂
Ahah😂😂 Yiaaa nickine bayıldım yalnız söylemeden geçemeyeceğim.🤌😂😂
Teşekkür ederim benim için anlamı olan bir kelime siteye ilk üye olduğumda düzwltmek istediğim nickime kavuştum😂
Ahah😂😂 İyi bari ne mutlu sana.😂
Sitede size kavuştu.❤️😂
💜
Dış görüntü eh idare eder ama karakterimi seviyorum ya. Hayatımda en çok karakterime övgü almışımdır. Bir bütün olarak seviyorum, parçalara bölemem
Her şeyin sonunda gülebilmem. Üzgün de olsam, kızgın da sonunda hep gülen taraf ben oluyorum. Senin hayatında sevdiğin şey nedir? Bende sorayım ๑
Ben de öyleyim, iyi veya kötü ne yaşadıysam gülerek yad ediyorum 😁
Dertlerim dertlerim beni ben yapan unsur tabi onlar belkide beni kötülüklerden koruyor memnunum onlardan biraz can sıkıcı ama olsun
Birçok şey var aslında ama özet geçmek gerekirse, Karakterimden ve Kötü Alışkanlıklarımın olmamasından çok memnunum.
Çalışkan birisiyim. Bir de başladığım işi mutlaka bitirmem lazım yoksa kafaya takıyorum.
Çok şey var mutsuz olduğumda çok şey var bu yüzden duygu değişimleri çok yaşıyorum
Güzel ahlâk ve saygılı oluşum
İşimden çok memnunum😇
Yalan söylemem dolaylı konuşmam abartmam
Son zamanlarda iyi giden hiçbir şey yok
Çok okumam iyi iletişim kurmam
Başkalarına ozenmiyorum.
Her ne olursa olsun ideallerimden vazgeçmemem
Herşeyimden memnunum şükürler olsun
Hiç bişiyin den memnun değilim
Hırslı ve IRADELIyim.
Hayatımdaki hiçbir şeyden memnun değilim.
Hayatımda memnun olduğum şey Ailem
Karakterimden çok memnunum
Karnim tok
Aşk hayatım harici her şey iyi bence
Özgüven
Okuduğum bölüm...
Hic.
azim ve hırs eksikliği
Direnişşş 💪
Çapkınlık
Çok şey var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?