Kötü tarafımızı göstermeyiz, yalnız kalmayalım vb.
Sakladığın bir yönün var mı?

İnsanlara özellikle şu yanımı gösteriyorum diyemem. Ben neysem o, kendimi iyi ya da mükemmel gosterme çabasına girmem. Olduğumdan farklı tanıtmam kendimi, beni seven olduğum gibi sevmeli ve kabul etmeli. İlerleyen zamanlarda sen bu degilsin vana kendini başka tanittin fırsatını vermem. Karşımdaki insana göre şekil almam neysem o netim...
Duygusal yanımı görmelerini istemiyorum soğuk biri olarak bilsinler yanlizca samimi olduğum arkadaşlarım bilir nasıl biri olduğumu. Çoğu zaman bana yaklaşan insanlara iyi niyetli olurum yardım ederdim falan ama artık öyle bir şey olmayacak insanlar iyi niyetini kullanmaktan başka bir şey yapmıyor. İyilik yapacak insanlarını bile doğru seçmek gerekiyormuş :/
Gösterdiğim ve pişman ettikleri yanım var, çocuksu tarafım. Ne zaman bu yanımı gösterdim bebek muamelesi yaptılar. Ne istesem umursamaz davranıp kulak tıkadılar. Bu yüzden artık tamamen kendimi kapattım. Sadece sevdiklerim. Diğerlerine her türlü kapalıyım ๑
Valla ben genelde hak edene hak ettiği yönünü gösteren biriyim yengeç 😄 Saklamam yani, keyifli günler.. 🤘
Keyifli günler ruh hastası 😃 hoş geldin diyemem hiç gitmemişsin zaten
😂😂 ahaha ya bunlar ne güzel karşılamalar allahım ağlatıcaksın beni bak
Ağladığın gün dünyaya barış gelir muhtemelen 😬
😂😂 ahaha aman 3. dünya savaşı çıkmasın da
Bak bu daha mantıklı 🤔
Teşekkürler yengeç 😊👍
Rica ikizler. Keyifle kal.
Cevap
9Cevap
Valla göstermediğim yönüm yok. Kimse bugüne kadar ben seni yanlış tanımışım demedi. Hatalarım oldu elbette ama kötü niyetli bir hata değildi onlarda biliyor bunu. Ben gösteririm saklamam iyi yanımı çok iyi, kötü yanımı çok kötü gösteririm.
Özel olarak kabul gördüğüm şeyleri göstermem. Çünkü herkese özel gördüğüm şeyleri göstersem ve meydana döksem bir özelliği kalmaz...
Hak edenlere vicdansız kötü yönümü gösterdim
En hoş yönlerimden biri mesela sıcakkanlılık onu sayılı kişilere gösterdim
Duygusal yönümü göstermem ve genelde her şeyi görüp bilmeme rağmen salağa yatarım..
Böylesi daha keyifli oluyor 😌
Bilmiyorum kendim gibiyim bozmak kendimi kolay kolay ama kalabalıkta bı geriliyorum yalan yok sesiz kalmayı tercih ederim
Kötü yönümü gören bir daha yanıma gelmedi. Onu göstermiyorum artık uzun zamandır içeride. zincirledim.
Aşırı derecede böyle duygusal bir tarafım var bunu kimse bilmez mesela
Damarıma basılırsa o kötü tarafımı göstermiyorum kolay kolay görmek de istemezler
Anlayışlı ve merhametli yönümü çokta göstermiyorum sonra ağzıma neyse.
iyi yönüm yok ama gerekmedikçe tehlikeli , şeytan yönümü göstermiyorum
İyi niyetimi fazla göstermiyorum tepeme çıkıyorlar sonra uğraşamam
Kötü tarafımı pek göstermem. İçimden nasıl bir canavar çıkacağını bilemezler
Kötü tarafımı sıkıntılı değilimdir ama şansını zorlayanda hoş olmaz
Her yönümü gösteriyorum. Beni seven beni olduğum gibi kabul etsin. Doğallıktan yanayım. Öyle de olunsun isterim her zaman.
Üzgün yönümü ve kötü yönümü
Acken ben ben degilim
Psikopat ve vicdansız tarafımı göstermiyorum.
Sinirli tarafımı.
Tanımadığım insanlara mesafeliyimdir samimiyetsiz gelebilirim
Duygusallığımi gizlerim
cinayet işlemek isteyen yönümü
Çirkef yönümü
Kırılgan yönümü
Hüzünlü yönümü
Öfkeli yönümü
Gerçek yüzümü
Ciddili yüzümü
sinirli
Güzel soru