Kişilik & Karakter Bu pazar kargalar bile uyurken sen neden ayaktasın? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 92 Yapay Zekaya Sor Haftanın en nadide çiçeği pazar gününden herkese Günaydın. Kargalar bile henüz gözünü açmamışken siz neden ayaktasınız. Ben işteyim.. 🦁Yuhum gelir.. 🦁 Bu pazar kargalar bile uyurken sen neden ayaktasın? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeni uyandım 10 gibi. Ses vardı evde🤦 ondan uyandım ama bence hafta sonu için 9 saat uyku güzel. Ne diyebilirim ki olan oldu🤷 2 0 Yorumla
ϻerii_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 +1 yıl Ayakta değilim yataktayım hala. Yeni kalktım, günayss herkese. 1 3 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yatağa bağlı yaşıyorsun kalk bi hava al dışarı bak belki sen uyurken kıyamet kopmuştur dışarda. ϻerii_ +1 yıl Sen yaşadığına göre hala kopmamış 😇 MadagaskarAslanı +1 yıl Ben aslında yoğum yoğum.
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Dişim kırıldı ona uyandım gece nasıl sıktıysam kendimi uyurken 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kötü rüya gördüysen kırılmıştır geçmiş olsun. Benim de öyle bir anım var boğaza kaçmadı allahtan ne olur ne olmaz Illecebrous +1 yıl Teşekkürler bende ağzımda dişi hissedince uyandım evet boğaza kaçsa fena
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kursa gidiyorum haftasonları... O nedenle erken kalkıyorum 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Camımın önünde beslediğim güvercinler sağ olsun cama gagalarını vurup yem istedikleri için 😊 1 0 Yorumla
bcrerkn Takip Et Xper 5 Yaş: 52 , eic 89% +1 yıl Sabah dörtte kalktım istqnbulun en rüzgarlı yerine işe geldim ekmek parası nabalim 1 0 Yorumla
Shine__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Neyseki o kadar erken uyanmadım bugün. ksksjs 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Uyuyun gençliğiniz varken :d Shine__ +1 yıl :D tamam
TheSena99 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim online dersm var 😏 1 4 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yüz yüzeye geçilmedi mi halen Yorumla TheSena99 +1 yıl Yok yüz yüze de var da bu ekstra oldu bu hafta Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kolay gelsin Yorumla TheSena99 +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Uykum kaçtı yine teee uzaklaraaa ☹️☹️Tam uyuyacaktım geri, ses yaptılarrr😭😭 0 0 Yorumla
maaami Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Her sabah erken kalkmaya alışınca istemeden de olsa erken kalkıyo insan 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Kargalara inat uyandm 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Ben böyleyim erken uyanırım 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Annemle pişi yapıp yedik yağmurlu hava mis :D 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yeni kalktım sayılır. 1 0 Yorumla
PandacıkD Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 711 cevap paylaştı. Evdekiler uyandırdı 🙄 1 0 Yorumla
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 995 cevap paylaştı. Erken kalkmaya alıştık 1 0 Yorumla
LalalallaaLlla Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Akşam erken uyudum sabah erken uyandım 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Çalışıyorum 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hep çalışıyoruz hep Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Ekmek parası Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. 11.30'da uyanan bne 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yeni uyandım asdf 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Alışkanlık.😌 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hem uyudum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yeni uyandım 10 gibi. Ses vardı evde🤦 ondan uyandım ama bence hafta sonu için 9 saat uyku güzel. Ne diyebilirim ki olan oldu🤷
Ayakta değilim yataktayım hala. Yeni kalktım, günayss herkese.
Yatağa bağlı yaşıyorsun kalk bi hava al dışarı bak belki sen uyurken kıyamet kopmuştur dışarda.
Sen yaşadığına göre hala kopmamış 😇
Ben aslında yoğum yoğum.
Dişim kırıldı ona uyandım gece nasıl sıktıysam kendimi uyurken
Kötü rüya gördüysen kırılmıştır geçmiş olsun. Benim de öyle bir anım var boğaza kaçmadı allahtan ne olur ne olmaz
Teşekkürler bende ağzımda dişi hissedince uyandım evet boğaza kaçsa fena
Kursa gidiyorum haftasonları... O nedenle erken kalkıyorum
Camımın önünde beslediğim güvercinler sağ olsun cama gagalarını vurup yem istedikleri için 😊
Sabah dörtte kalktım istqnbulun en rüzgarlı yerine işe geldim ekmek parası nabalim
Neyseki o kadar erken uyanmadım bugün. ksksjs
Uyuyun gençliğiniz varken :d
:D tamam
Benim online dersm var 😏
Yüz yüzeye geçilmedi mi halen
Yok yüz yüze de var da bu ekstra oldu bu hafta
Kolay gelsin
Teşekkür ederim 🌼
Uykum kaçtı yine teee uzaklaraaa ☹️☹️
Tam uyuyacaktım geri, ses yaptılarrr😭😭
Her sabah erken kalkmaya alışınca istemeden de olsa erken kalkıyo insan
Kargalara inat uyandm